YouTube

  • DOLAR
    %0,09
  • EURO
    %0,11
  • ALTIN
    %0,31
  • BIST
    %-0,50
Yerköy'de Öğrencilere “Namaz’la Diriliş” Kitabı Hediye Edildi

Yerköy'de Öğrencilere “Namaz’la Diriliş” Kitabı Hediye Edildi

Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından SODES kapsamında açılan  Fetih  Gençlik Merkezi öğrencilerine Namaz Gönüllüleri Platformu tarafından gönderilen “Namaz’la Diriliş” kitabı dağıtıldı.
30012014kitapNamaz Gönüllüleri Platformu çalışmaları ile ilgili bilgi veren Dernek başkanı Bahattin KARABULUT, “Namaz Gönüllüleri Platformu Türkiye’de birçok değerli ilim adamının bir araya gelerek oluşturduğu bir gönüllülük hareketidir. Bu hareketin amacı dinin direği olarak nitelendirilen Namaz ibadeti konusunda toplumdaki mevcut bilinci arttırmak ve bunun için çeşitli etkinlikler düzenlemektir. Biz de tatili bir fırsat bilerek öğrencilerimize bu platformun “Namazla Diriliş” kitabını hediye ettik. Umarım bu kitap sayesinde öğrencilerimiz Namaz ibadeti konusunda gereken hassasiyeti gösterirler. dedi.
Namaz ibadeti ile ilgili yaz aylarında “Haydi Çocuklar Camiye” kampanyası başlatarak belirli bir süre camiye giden çocuklara çeşitli hediyeler vereceklerini ifade eden Karabulut “Önümüzdeki günlerde Namaz konulu bir konferans ve yaz aylarında bir yarışma düzenlemeyi düşünüyoruz. Dernek olarak gençlerimizin Namaz alışkanlığı kazanması için elimizden geldiği kadar çalışacağız.” şeklinde konuştu.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji