YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköy'de Öğrencilere Öncü Çocuk Dergisi Dağıtıldı

Yerköy'de Öğrencilere Öncü Çocuk Dergisi Dağıtıldı

Yerköy’de Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından SODES kapsamında kurulan Fetih Gençlik Merkezi(FGM) öğrencilerine Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından gönderilen “Öncü Çocuk Dergisi” dağıtıldı.
02122013gunFetih Gençlik Merkezi(FGM)  Fen ve Teknoloji öğretmeni Sebahattin Bircan “ Yaklaşık bir ay önce TSE’nin internet adresinden dergi için gerekli formu doldurarak hem öğrencilerimizin bilgi ve teknolojiye olan meraklarını arttırmak hem de gençlik merkezimizin kitaplığına süreli bir eser kazandırmak için kendilerinden dergi talebinde bulunduk. Onlarda saolsunlar bizi kırmayıp dergilerimizi gönderdiler. Bizler de bugün elimize ulaşan dergileri Fetih Gençlik Merkezi(FGM) öğrencilerimize dağıtarak bu dergileri okumalarını tavsiye ettik ” dedi.
Öğrencilerin dergileri aldıkları an ki sevinçlerinin görülmeye değer olduğunu ifade eden BİRCAN “ Umarım öğrencilerimiz bu dergilerden hedeflediğimiz şekilde faydalanır, modern ve büyük Türkiye’nin varlığını devam ettirmesinde aklı hür, vicdanı hür birer bireyler olarak kendilerini yetiştirip aktif rol alırlar. Öğrencilerimize daha önce dağıtmış olduğumuz diğer kitapların ve Öncü Çocuk Dergisinin bugünün çocuğu fakat yarının büyüğü olacak öğrencilerimize hayatları boyunca faydalı olmasını diliyorum.”
Ayrıca duyarlılığından dolayı TSE’ye teşekkür ettiklerini belirten Bircan önümüzdeki günlerde bu tür etkinliklere ara vermeden devam edeceklerini belirtti.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
da??t?ld? dergisi

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji