YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %0,28
  • ALTIN
    %0,54
  • BIST
    %-0,05
Yerköy’de öğretmenler yemekte buluştu

Yerköy’de öğretmenler yemekte buluştu

18052016yemek
Yerköy Nurdoğdu Ortaokulu öğretmen ve idarecileri öğle yemeğinde bir araya geldi.
Nurdoğdu Ortaokulu müdürü Halit Arapoğlu, her yıl düzenli olarak birlik, beraberlik ve kaynaşma amacıyla program düzenlediklerini söyledi.
Bu programın aynı zamanda 2015-2016 eğitim-öğretim yılında Nurdoğdu ortaokulunda görev yapan aday ve ücretli öğretmenlere yönelikte bir veda yemeği olduğunu söyleyen Arapoğlu, gazetemiz muhabirine şu açıklamalarda bulundu:
“Nurdoğdu ortaokulu olarak her yıl düzenli olarak eğitim-öğretim yılı başında ve sonunda birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeği organize ediyoruz. Bu eğitim-öğretim yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde, hem okulumuza görevlendirilen aday ve ücretli öğretmenlere plaket vererek, onlara okulumuza vermiş oldukları emekleri için teşekkür etmeyi, hem de öğretmenlerimizin yıl boyunca yaşadığı yorgunluğu bir nebze olsun atmaları için  bu programı düzenledik. Geleneksel hale getirdiğimiz bu yemek organizasyonuna katılan herekse teşekkür eder, bundan sonraki yıllarda da bu programı kurumsal bir kültür haline getirmeyi başarırız.”
Program sonrası aday ve ücretli öğretmenlere plaket takdim edilerek, günün anlam ve önemini ölümsüz hale getirmek için hatıra fotoğrafı çekinildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji