YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %-0,11
  • ALTIN
    %0,27
  • BIST
    %0,69
Yerköy’de seçim güvenliği toplantısı yapıldı

Yerköy’de seçim güvenliği toplantısı yapıldı

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinin, Yerköy ilçe genelinde huzur ve güven ortamında yapılmasına yönelik “Seçim Güvenliği Toplantısı” düzenlendi.
Toplantıda, seçimin güven ve huzur içerisinde gerçekleştirilmesi, seçim takvimine göre; seçim öncesinde, seçim sırasında ve seçim sonrasında kamu kurum ve kuruluşları ile güvenlik birimlerinin alacağı tedbirler hususunda çeşitli gündem maddeleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
Güvenlik birimlerinin sunum eşliğinde bilgi verdiği toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Ali Ada, seçimin huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için tüm kurumların her türlü tedbiri önceden alacağını ve koordinasyon halinde çalışılacağını belirterek, “Demokratik olgunluk içerisinde bir seçimin gerçekleşmesine yönelik kaymakamlığıımız, Emniyet ve Jandarma teşkilatlarımız, seçim öncesinde, seçim sırasında ve seçim sonrasında kadar ilçemiz genelinde her türlü emniyet ve asayiş hizmeti için 24 saat görevlerinin başında olacaklardır. Seçmenin sandığa güvenli şekilde giderek kendi hür iradesiyle oyunu kullanması için her türlü tedbiri önceden alacağız” dedi.
Öğretmen Evi toplantı salonunda Kaymakam Ali Ada, başkanlığında ki toplantıya, Seçim Hakimi Şahin Kaplan, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Erdoğan, jandarma komutanlığı ekipleri, siyasi parti temsilcileri katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji