YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %0,08
  • ALTIN
    %1,33
  • BIST
    %-0,06
Yerköy’de Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda Buluştu

Yerköy’de Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda Buluştu

Yerköy ilçemizde, şehit yakınları ve gazi aileler iftar yemeğinde bir araya geldi.

18072014yemekYerköy Kaymakamlığı tarafından Öğretmen evi yemek salonunda düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Nevzat Şengök, Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir, Müftü Necip Eren, Emniyet Müdürü Erdal Tepe, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sayit Usul, Özel İdare Müdürü Veysel Koçak, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve şehit yakınları ve gaziler katıldı.
Oruçların açılmasının ardından Müftü Necip Eren, iftar duası yaparak tüm şehitlere rahmet diledi.
Kaymakam Şengök ise yaptığı konuşmada, şehit aileleri ve gazilerinin hakkının hiçbir şekilde ödenemeyeceğini söyledi.
Şehit aileleri ve gazilere programa iftara katıldıkları için teşekkür eden Şengök, “Bu vatan toprağı için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden ve canlarını hiçe sayarak savaşan  şehitlerimizin ailesi ve gazilerimize yönelik iftar programı düzenlemek istedik. Bizleri kırmayarak iftar programımıza katılan tüm şehit ailelerimize ve gazilerimize teşekkürü bir borç bilirim. Allah herkesten razı olsun. Şehitlere Allah’tan rahmet, şehitlerin aileleri ile gaziler ve çocuklarına da uzun ömürler diliyorum.”
Gerçekleşen konuşmalar sonrasında, Kaymakam Şengök ve Cumhuriyet Savcısı Şehit yakınları ve gazilerin oturduğu masaları tek tek dolaşarak katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji