YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
Yerköy’de servis şoförleri bilgilendirildi

Yerköy’de servis şoförleri bilgilendirildi

Yerköy ilçemizde, okul servis şoförlerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.
30012015servis2014–2015 Eğitim-Öğretim yılında taşıma yapan Araç şoförlerine yönelik toplantı düzenlendi.
İlçe Halk Eğitim merkezi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Asar’ın başkanlığında taşıma ile ilgili sıkıntılar ve sorunların ele alındı.
Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Asar, İlçe Emniyet Trafik şubede görevli polis memuru Özkan Topuz ve taşıma yapan şoförler katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Asar, servis şoförlerinin imzaladığı teknik şartnamedeki uymaları gereken hususlar tebliğ edildiğini belirtti.
Taşıma konusunda gelen şikâyetleri değerlendirdiklerini söyleyen Asar, servislere yönelik denetimlerin artıracağını, şoförlerin taşıma şartnamesine, trafik kurallarına mutlaka uymaları gerektiğini söyledi.
Asar, şoförlere öğrencilerin okula bırakıp, okuldan alınması, Taşıma ile gelen öğrencilerin okula teslimi yapılırken mutlaka görevli öğretmene teslim tutanağının imzalatılması gerektiğini, taşıma merkezi okul müdürlerinin de taşıma yapan şoförlere öğrencilerin sabah okula geliş ve gidişlerinde titizlikle uymaları gerektiğini belirtti.
Araçlarda mutlaka öğrenci oturma planı bulundurulması zorunlu olduğu dikkat çeken Asar, her araçta mutlaka ilk yardım çantasının bulundurulmasının gerektiğini ve yangın söndürme tüplerinin bakımlı ve dolu olmasının şart olduğunun altını çizdi.
İlçe Emniyet Trafik şubede görevli polis memuru Özkan Topuz ise araçların bulundurması gereken araç ve gereçlerin mutlaka bulundurmaları ve eksik olanların giderilmesini söyledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji