YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,27
  • ALTIN
    %-0,17
  • BIST
    %0,87
Yerköy’de Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı

Yerköy’de Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı

Yerköy’de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti 4 kişide ağır yaralandı.
07092012kazaYerköy İlçesinde aynı istikamete gitmekte olan iki oto mobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü 4 kişi yaralandı.
Nuri Budak (56) idaresindeki  19 LH 656 plakalı otomobil aynı istikamete gitmekte olan Bekir  Gençaslan (21)  idaresindeki  66 KK 718 otomobille 100. Yıl Mahallesi Şel mevkiinde  çarpıştı.
Kazada  19 LH 656 plakalı otomobil içerisinde bulunan Nuri Budak (56), Melek Aygar (35), Urguya Kara aslan (36)  ve 66 KK 718 plakalı araç içerisinde bulunan Mehmet Çınar (17)  ağır yaralandı.
Kazada,  66 KK 718 plakalı araç şoförü Bekir Gençaslan (21) olay yerinde hayatını kaybederken, 19 LH 656 plakalı otomobil içerisinde bulunan Sultan Budak (61)  Yerköy Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Yaralılar, Nuri Budak, Melek Aygar, Urguya Kara aslan, Mehmet Çınar Yerköy Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelerin ardından Yozgat Devlet Hastanelerine sevk edildiler.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. allah rahmet eylesin rabbim kimselere yaşatmasın genç ölsünü ailesine allahtan sabır bekiri de rabbim cennetei alaya alsın tekradan başımız sagolsun

  2. Allah rahmet eylesin kardeşim mekanın cennet olsun inşallah allah gittiğin yerden utandırmasın….

  3. bekir gençaslan ailenin tek çocuguydu.ileri görüşlüydü,mücadeleciydi.iddalıydı.bekir gençaslan pis nefise kurban gitti. nazar ettiler. ufacık boyu ile büyük işler alması,büyük işler hayal etmesi canına mal oldu.bekir gençaslan benim yigenimdi.Allah gittigi yerden utandırmasın.Allah rahmet eylesin.Allah annesine babasına çok çok sabır versin.mehmet çınar yigenimede acil şifalar diliyorum.cenazesine katılaraktan bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarada burdan çok çok teşekür ediyorum

  4. Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun.. bekirim.! allah yakınlarına sabır versin.. başımız saolsun.

  5. bitanem seni çok seviyorum bekirim sen beni yarı yolda bırakıp gitin ama ben seni bırakmıyacam kalbimde yaşatacam mekanın cennet olsun nur içinde yatarsın inşlah sevgilim ALLAH rahmet eylesin..

  6. Olay yerine giden 112 ekibinin içindeydim , araca yakın resimdende görüldüğü gibi .. gerçekten çok kötü bir durum , Allah ailelerine sabır versin

  7. kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet kederli ailelere başsağlığı yaralılara acil şifalar dileriz

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji