YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköy’de ücretsiz göz taraması yapıldı

Yerköy’de ücretsiz göz taraması yapıldı

Yerköy Belediyesi ve Ankara’da hizmet veren özel bir göz hastalıkları merkezi işbirliği ile Belediye hizmet binasında ücretsiz göz taraması yapıldı.
18122014gozDün sabah 09 ile 17 saatleri arasında yapılan ücretsiz göz taramasına ilçemizden yaklaşık 500 kişiye göz muayenesi yapıldı.
Sağlık personelleri yapılan taramalarda göz tansiyonu, yakın ve uzak görme bozuklukları muayenesi yapıldığını, muayene sonrası herhangi bir tedavi uygulanmadığını söyledi.
Sağlık personelleri tarafından yapılan tarama da gözlerine operasyon gerektirecek hastalara doktora gitmeleri konusunda çeşitli tavsiyeler verildiğini kaydetti.
Yerköy’de yaptıkları taramanın ardından gözlerine tedavi uygulanacak hastalar için Cumartesi günleri sabah 07.00’de Belediye önünden ücretsiz servis kaldırarak Ankara’ya götüreceklerini ifade eden sağlık personelleri, SGK, BAĞKUR, Emekli  Sandığı ve memurların herhangi bir ek ücret ve fark almadan tedavi olabileceği gibi Ankara’ya gidiş ve dönüşte de herhangi bir  ücret talep etmediklerini ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji