YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,18
Yerköy’de Ücretsiz KPSS Kursu

Yerköy’de Ücretsiz KPSS Kursu

Yerköy ilçemizde Halk Eğitim Merkezi, lise ve önlisans mezunlarına yönelik ücretsiz Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) hazırlıyor.
23122014kpssYerköy Halk Eğitim Merkezi, Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) hazırlanan 120 kursiyere ücretsiz kurs veriyor.
Yerköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Yıldırım, ilçede KPSS’ye girecek olan gençler için ücretsiz kursa yoğun ilgi olduğunu söyledi.
2 grup halinde 120 öğrenciye kurs verildiğini söyleyen Yıldırım, şu şekilde konuştu;
“Kamu Personeli Seçme Sınavına hazırlanan Yerköylü gençlerimize bir nebze faydamız olsun diye merkezimizde ücretsiz kurs açtık.
Açmış olduğumuz kursa 2 grup olmak üzere 120 kursiyerimiz bulunmakta. Bu kursiyerlerimiz haftanın belirli günlerinde gelerek Türkçe öğretmenimiz Mustafa Örnek ve Matamatik öğretmenimiz Tuğba Bayrak tarafından KPSS’ye hazırlanıyorlar.
İnşallah kursumuz tamamlandıktan sonra kursiyerlerimiz KPSS sınavından iyi birer puan alırlar ve iyi birer iş imkanına sahip olurlar” dedi.
Her yıl düzenli olarak ücretsiz KPSS hazırlık kursunun açılacağını söyleyen Yıldırım, kursun 2014 yılı Haziran ayına kadar devam edeceğinin altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji