YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %1,29
  • BIST
    %3,10
Yerköy’de “Vergi Haftası” etkinlikleri kutlanmaya başlandı

Yerköy’de “Vergi Haftası” etkinlikleri kutlanmaya başlandı

 Yerköy ilçemizde “Vergi Haftası” dolayısıyla tören düzenlendi.
23022105vergiTörende, Yerköy Vergi Dairesi Müdürü Hakan Ablaklı’nın Atatürk Anıtı’na çelenk koymasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Hakan Albaklı, bir ülkedeki sağlık, eğitim ve güvenlik gibi kamu hizmetlerinin sağlanması için vergi büyük önem taşıdığını söyledi.
Vergi Haftası etkinliklerinin vergi bilincini oluşturmak için düzenlendiğine işaret eden Albaklı, “Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanılmaktadır. 26. Vergi Haftası bu yıl 23 Şubat – 1 Mart 2015 tarihleri arasında tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanılmaktadır. Bu kapsamda; Vergisini ödeyerek ülkemizin gelişmesine katkı sağlayan ve topluma sunulan hizmetlerde payı olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz “ şeklinde konuştu.
Vergi Haftası nedeniyle gerçekleşen ziyarette Kaymakam Kaymakam Şengök ise “Vergi devletin gelir kaynağı. Vergi gelirleri dolayısıyla devletin gelirleri artarsa, verilen hizmetler de genişleyecektir. Bu nedenle mükellefler vergi ödemelerine hassasiyet göstermelidir” dedi.
Yerköy Vergi Dairesi Müdürü Hakan Ablaklı, Müdürü Yardımcısı Mustafa Bulut, vergi dairesi personelleri “Vergi Haftası” etkinlikleri kapsamında Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök ve Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji