YouTube

  • DOLAR
    %0,39
  • EURO
    %0,31
  • ALTIN
    %0,32
  • BIST
    %-0,21
Yerköy’de Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Yerköy’de Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Gelir Vergisi Mükelleflerinden; Necdet Tamer (Tamer Madencilik ve Nakliye) ve Kurumlar Vergisi Mükelleflerinden; Erensan Isı Tekniği A.Ş. vergi rekortmenler sıralamasında 1’inci oldular.
27022014vergiYerköy ilçemizde 2013 yılında, Kurumlar ve Gelir vergisinde sıralamaya girenler Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, tarafından ödülleri takdim edildi.
Yerköy’de 2013 yılı tahakkuk döneminde Kurumlar ve Gelir Vergisi’nde ilk 7’inci sıraya giren firma ve kişiler, kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen törenle ödüllendirildi.
Ödül töreninde konuşma yapan kaymakam Şengök, Verginin kamu hizmetinin finansmanı için vatandaşlardan imkânları çerçevesinde talep edilen anayasal ödev ve yükümlülük olduğuna işaret ederek, verginin en önemli vatandaşlık görevlerinin başında geldiğini belirtti.
Şengök, mükellefleri tebrik ederek, bundan sonrada örnek esnaf olarak işlerine devam etmelerini, vergilerini tam ve zamanında yatırmalarını, Ülkenin gelişmesi, büyümesi ve idamesinin devam ettirmesi için vergi konusunun çok önemli olduğunu söyledi.
Yerköy Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Coşkun ise, “Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanılmaktadır. 25. Vergi Haftası bu yıl 24 Şubat – 2 Mart 2014 tarihleri arasında tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanılmaktadır.
Bu kapsamda;  Yerköy Vergi Dairesi Müdürlüğünce 25.02.2013 tarihinde ilçemiz vergi rekortmenleri ile vergi yükümlülüğünü eksiksiz yerine getirenlerden; Kurumlar Vergisi Mükelleflerinden; Erensan Isı Tekniği A.Ş, KST İnşaat Ltd .Şti, Kahraman Çelik Makas San. Tic. Ltd. Şti., Yeşiloğlu Plastik Ltd. Şti .olurken, Gelir Vergisi Mükelleflerinden; Necdet Tamer (Madencilik ve Nakliye),  Sevim Aydın (Eczacı),  Ekrem Arık’a (Eczacı) plaket verilmiştir. Yerköy Vergi Dairesi Müdürlüğü olarak, Gelir İdaresi Başkanlığı, Yozgat Defterdarlığı ve Yerköy Kaymakamlığı adına;   Vergisini ödeyerek ülkemizin gelişmesine katkı sağlayan ve topluma sunulan hizmetlerde payı olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz “ dedi.
Konuşmalar sonrasında, Kaymakam Nevzat Şengök ve Yerköy Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Coşkun rekortmenlere plaketlerini takdim ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

2 yorum

  1. ÇOCUK SEVGİYLE,DEVLET VERGİYLE BÜYÜR…..DEĞERLİ ESNAFLARIMIZA HAYIRLI İŞLER BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLİYORUM

    • ..değerli esnaflar da gözlerinden öper..Kira,SGDP ve günlük 30 lira ciro..Deli Dumrul bile kuru dereden köprü için para talep ederken,maliyenin hiçbir karşılığı olmadan Sosyal Güvenlik Destek Primi almasını protesto ediyorum..

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji