YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköy'de Voleybol Okulu açıldı

Yerköy'de Voleybol Okulu açıldı

Yerköy Uğur Spor Kulübü tarafından Yerköy’de ilk ve tek olan Voleybol Okulu eğitim vermeye başladı. Özgü becerilerini, voleybol kuralları daha iyi bilmeleri için voleybol okulunun açıldığını ifade eden Muammer Öz, Voleybol okulunda haftanın 3 günü çalışma yapıldığını ifade etti
06072012vlbYerköy’de 7–14 yaş grubu çocukların Yerköy İlçemizde ilk ve tek olan Voleybol okulu 7-14 yaş gurubu öğrencilere hizmet vermeye başladı.
Haftanın üç günü öğrencilere Voleybol kurusu verildiğini ifade eden Voleybol Antrenörü Muammer Öz, “Yerköy’de 7-14 yaş gurubu öğrencilerimize Voleybol Yaz Okulunu Açmış bulunmaktayız” dedi.
Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günü olmak üzere haftanın 3 günü ücretsiz voleybol kursu verdiklerini ifade eden Voleybol Antrenörü Muammer Öz, “2012 yılı içerisinde açmış olduğumuz ve Yerköy İlçemizde ilk ve tek olan Voleybol okulumuzu 7-14 yaş gurubu öğrenciye hizmet vermektedir.
Uğur Spor Okulu olarak, Yerköy’e açmış olduğumuz Voleybol okulunun temel amacı, 7-14 yaş gurubu öğrencilere voleybol yeteneği olsun ya da olmasın voleybola ilgi duyan, tüm öğrencilerimize en iyi şekilde hizmet etmek ve en iyi çalışmayı sunmanın yanında bilgi, beceri ve öz güveni sağlamayım amaçlamaktayız.
Okulumuz, devam ettiği sürece tüm öğrencilerimize servis imkânı ve antrenmanlar için gerekli olan spor malzemelerini Uğur Spor Okulu okulu olarak tedarik ettikteyiz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji