YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköy’de yapılan sohbette Peygamber Efendimizin Saçının yıkandığı su dağıtıldı

Yerköy’de yapılan sohbette Peygamber Efendimizin Saçının yıkandığı su dağıtıldı

Ümmed-Der, Peygamber Efendimizin (s.a.v) Saçı Şerifi’nin yıkanan suyu Yerköy’e getirdi.
18032014ummetYerköy’de Kuran-ı Kerim, Tecvid, Tefsir, Hadis, Akaid, Arapça ve Fıkıh Dersleri Veren Ümmed İlim, Kültür, Eğitim, Hizmet Derneği tarafından yapılan dini sohbette Peygamber Efendimiz Sallallahu Aleyhi Vesellem’in, Birleşik Arap Emirliklerinde Abu Dhabi Şehrinde Bulunan Kutsal Emanetlerin Bulunduğu Sarayda Muhafaza Edilen ve Her Yıl Ramazan Ayının 23. Gecesinde Bir Çok Veli Zatlarının ve Alimlerin , Seyyidlerin ve Türkiye’den de Cübbeli Ahmet Hocanın Katılımlarıyla Düzenlenen Peygamber Efendimizin Sallallahu Aleyhi Vesellemin Mübarek Saçı Şerifi Yıkama Merasiminde Yıkanan Suyun Cübbeli Ahmet Ünlü Hoca Tarafından Türkiye Ye Getirilip Oradanda Yerköy İlçemize Kadar Bir Bölümü Ulaştı.
Suyun Çoğaltarak Maddi ve Manevi Şifa Niyeti ile Kullanmak Üzere 15 Mart 2014 Cumartesi Günü Dernekte Yapılan Dini Sohbet Sonrası Cemaatimize Salavatlar Eşliğinde Dağıtılarak Yararılanması Sağlandı.
Sohbet Esnasında Projeksiyon Sistemi ile adı geçen ülkede Saçının Yıkama merasimi sohbet esnasında cemaate seyrettirildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji