YouTube

  • DOLAR
    %0,28
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %0,44
  • BIST
    %-0,06
Yerköy’de “Yöresel Kalkınma” çalıştayı yapıldı

Yerköy’de “Yöresel Kalkınma” çalıştayı yapıldı

Yerköy Kaymakamlığı, Yerköy Belediyesi ve Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu himayesi ile “Yöresel Kalkınma” çalıştayı gerçekleşti.
28102014calistayYerköy Adalet Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleşen çalıştaya ilçe kaymakamı Nevzat Şengök, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Coşkun, Jandarma Üsteğmen Abidin Işlak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Yüksek Okul Genel Sekreteri Oğuz Duygu, Prof. Dr. Necmi İşler, Dr. Erdal Yılmaz daire amirleri ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu katıldı.
Çalıştayda bir araya gelen akademisyenler, yerel yöneticiler, iş adamları ve katılımcılar hem yakından tanışma hem yörenin kalkınmasına dönük ortak fikirler oluşturma doğrultusunda, görüşlerini paylaşma fırsatı buldu.
Dört oturumda tamamlanan çalıştayın açılışında konuşan, çalıştay başkanlığını üstlenen Prof. Dr. Nemci İşler, yöreye dönük yapılabilecek çalışmalarda verebileceği katkılardan kaçınmayacağını ve çalıştay hakkında katılımcılara çeşitli bilgilendirme yaptı.
Kaymakamı Nevzat Şengök ise Yerköy’de güç birliği ile birçok yatırımın kazandırılacağının altını çizdi.
Dört oturumda gerçekleşen çalıştayda, yöre yönetimleri, yöreden küresel değişim ve vizyon, atölye çalışmaları ve genel konular ele alındı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji