YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,28
  • ALTIN
    %0,23
  • BIST
    %-0,24
Yerköy’deki Öğrencilere Lc Waikiki kıyafet Yardımı

Yerköy’deki Öğrencilere Lc Waikiki kıyafet Yardımı

Yerköy ilçemizde,  Lc Waikiki tarafından gönderilen 50 bin TL değerindeki kıyafet yardımı bin 500 öğrenci dağıtıldı.
1302014meb2Yerköy İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök, İlköğretim öğrencilerine Lc Waikiki tarafından giyim yardımında bulunulduğu bildirildi.
Yerköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın (SYDV) girişimleri üzerine, Lc Waikiki tarafından finanse edilen 50 bin TL değerinde giyim malzemesinin, eğitim kurumlarında öğrenim gören merkez ve köy ilköğretim öğrencilerine dağıtıldığını ifade eden Şengök, “İlçe kaymakamlığımızın girişimleri ile öğrencilerimize, eğitime destek amaçlı yürütülen çalışmalar neticesinde Lc Waikiki tarafından 50 bin TL değerinde kıyafet yardımı yapıldı. 50 bin TL değerinde yapılan yardımla ilçemize bulunan bin 500 öğrencimize dağıtım yaptık. Yapılan bu anlamlı yardımların, diğer işadamları ve firmalarımıza da örnek olmasını diliyorum. Bu anlamlı yardımlardan dolayı firma yetkililerine teşekkür ederim” dedi.
Sınıfları tek tek gezerek, öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Şengök, buradaki yetkililerden okullar hakkında çeşitli bilgiler aldı.
Daha sonra Şengök ve diğer yetkiler tarafından giyim malzemelerinin dağıtımı yapıldı.
Hediye dağıtım takdim törenine Yerköy İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök’ün yanı sıra Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Nursema İnan ve okul müdürleri de hazır bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji