YouTube

  • DOLAR
    %0,27
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %1,31
  • BIST
    %3,10
Yerköy’e yakışır gece

Yerköy’e yakışır gece

Bozok Üniversitesi Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen “Yerköy Gecesi” Vali Necati Şentürk, Bozok Üniversitesi Rektörü İnci Varinli, Yerköy Kaymakamı Bayram Gale ve Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu’nun katılımıyla yapıldı.
17012011gece1Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu konferans salonunda başlayan programa Vali Necati Şentürk’ün yanı sıra Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof Dr. İnci Varinli, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, öğretim üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program protokol konuşmaları, müzik dinletisi, halk oyunları gösterisi, abdallar gösterisi ve şiir diletisi ile devam etti.
Programın sonunda eğitime katkıda bulunan hayırsever işadamlarına teşekkür plaketleri takdim edildi.
17012011gece2Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İnci Varinli Bozok Üniversitesi’ne katkılarından dolayı Vali Necati Şentürk’e Bozok Üniversitesi altın rozetini takdim etti.
“Yerköy’e on dört derslikli ilköğretim okulu”
Yerköylü Hayırsever İşadamı İsmail Yılmaz tarafından Ayanoğlu Mahallesine yaptırılacak olan on dört derslikli İlköğretim Okulu protokolü imzalandı.
 Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen Yerköy Gecesi programında imzalanan protokol ile Hayırsever İşadamı İsmail Yılmaz tarafından dedesi Ziya Yılmaz adına yaptırılacak olan ilköğretim okulunun protokolü İşadamı İsmail Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız ve Vali Necati Şentürk tarafından imzalandı.
On dört derslikli ilköğretim okulunun kaba inşaatını tamamlamayı taahhüt eden Hayırsever İşadamı İsmail Yılmaza teşekkür eden Vali Necati Şentürk, böylesine güzel bir gecede yine böylesine güzel bir protokole imza atmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.
 17012011gece3“Davul şov”
 Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleşen programda Yerköy Abdallarının muhteşem davul gösterisi ile katılımcılar güzel dakikalar geçirdiler.
 Abdallar tarafından gerçekleşen çeşitli gösteriler sonrasında Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından çeşitli şiirler okundun.
Gerçekleşen program sonrasında müzik dinletisi, halk oyunları gösterisi ve şiir diletisi son buldu.
Haber : Ferhat KAYHAN “Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji