YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköylü hemşerimiz Fatih Arslan, “Hizmet Adına Göreve Talibim”

Yerköylü hemşerimiz Fatih Arslan, “Hizmet Adına Göreve Talibim”

AK Parti’nin idealist adaylarından Av. Fatih Arslan siyasetteki hedeflerini anlattı
27022015akpSiyaset hayatına genç yaşta başlayan ve Ak Parti Teskilatı’nın birçok kademesinde görev alan Av. Fatih Arslan, mücadelesini Parlamento çatısı altında devam ettirmek istediğini söyledi. Hayatının büyük bölümünün mücadele etmekle geçtiğini ve siyasi arenada için gerekli tecrübeye sahip olduğunu belirten Arslan, “Ben de bu seçimlerde Yeni Türkiye yolunda AK Parti’nin tüm değerlerini özümsemiş, davamızın temel esaslarını hayat boyu değişmez prensipler olarak benimsemiş bir kişi olarak, gerek Yozgat’a gerekse tüm ülkemize hizmet adına bu göreve talip oldum” dedi.
Ak Parti aday adaylarından Av. Fatih Arslan, siyasi tecrübesini Parlamento çatısı altında ülkesi ve milleti için kullanmaya hazır olduğunu söyledi.
KUTLU DAVANIN NEFERİYİZ
Siyaset hayatına genç yaşta başlayan ve AK Parti Teskilatı’nın birçok kademesinde görev alan Av. Fatih Arslan, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Biz üniversite yıllarımızdan bu yana hep bu mücadele içerisinde olduk 28 Şubat süreci sonrasında askeri ve siyasi vesayetin milletimiz üzerindeki travmasını yaşadık. Bizim mücadelemiz o zamandan süre gelen bir mücadele. Bir yiğidin, Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye ve Milletimize olan sevdasına, mücadelesine ortak olmak için her platformda bu kutlu davanın bir neferi olmaya gayret ettik.
MESLEKTE DE HEP MÜCADELE ETTİK
Üniversite yıllarında ortaya koymuş olduğumuz mücadelemizi, daha avukatlık mesleğine başlar başlamaz baro seçimlerinde Baroda Birlik Grubunda Genç Avukatlar Komisyonunda devam ettirdik. Avukatlık mesleğine başladıktan sonra yine sesimizi duyurmak amacı ile Adalet Gönüllüleri Derneğini kurarak hak ve özgürlüklerin savunucusu olmak içim mücadele verdik ve yine darbe döneminin mahsulü olan 1982 anayasasının değiştirilmesi için Anayasa taslağı çalışması hazırlayarak Türkiye Büyük Millet Meclisine sunduk.
Bu davanın bir neferi olarak yine Hukukçular Birliği Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı, Hukuk ve Demokrasi Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Hukuk ve Değişim Derneği (HDD) Kurucusu, Adalet Gönüllüleri Derneği (ADALET-DER) Kurucusu olarak birçok sivil toplum kuruluşunda görev alarak mücadelemizi sürdürdük. Meslek hayatımın ilk günlerinden bu yana tüm baro seçimlerinde Baroda Birlik Gurubunda Ankara Barosu Seçimlerinde aktif olarak görev aldım.
Ülkemiz açısından dönüm noktası olan 12 Eylül 2010 yılında yapılan Anayasa değişikliği referandumunda Hukukçular Birliği Vakfı Yeni Anayasa Taslağı Çalışması yaptık bu kapsamda Hukukçular Birliği Vakfı 2010 yılı Ülke genelinde Anayasa Referandumu (Avukatlar EVET Diyor) Çalışmasını gerçekleştirdik. Yine 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Partili Cumhurbaşkanlığı makalem yayımlandı.
SİYASİ TECRÜBEM VAR
Bu mücadelelerimiz siyasi alanda da devam etti. Üniversite eğitiminden sonra Partimizin birçok kademesinde görev aldım. 2005 yılı AK Parti Çankaya İlçe Gençlik Kollarında, 2006 yılı AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Komisyon Üyeliği görevlerinde bulundum. 2008 AK Parti Genel Merkezi Gençlik kolları MKYK üyeliğine seçilerek 2012 yılına kadar tüm Türkiye’de Partimizin gençlik kollarında çalışmalarda bulundum. Yine Gençlik Kolları MKYK üyeliğim sırasında Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevini yürütüm hamdolsun Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanlığı döneminde çalışma fırsatı buldum bu benim için onur vericidir. 2009 yılı Yerel Seçimlerinde Çankaya İl Genel Meclis Üyeliği Adayı oldum. 2009’dan bu yana AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Avukatı olarak görev yapmaktayım bu görevim sırasında da Partimizin 4. Olağan Kongre, 4. Olağan Büyük Kongre, Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkan seçildiği Olağanüstü Büyük Kongre ve 5. Olağan Kongre süreçlerinin hukuki süreçlerini yürüttüm. Yine 2012-2014 yılları arasında AK Parti Ankara İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliği, 2012 AK Parti Ankara İl Delegeliği, 2014 yılı AK Parti Ankara İl Başkanlığı Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum.
Bir başka sivil toplum kuruluşu olan Asım’ın Nesli düsturu çerçevesinde gençlerimizin geleceğe hazırlanması ve yetiştirilmesi adına kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığım Yunus Emre Gençlik Kulübü Derneği’nde çalışmalarımız devam etmektedir.”
ÜLKEME VE YOZGAT’A HİZMET ETMEK İSTİYORUM
Türkiye Kick Boks Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanlığı ve Türkiye Güreş Federasyonu Disiplin Kurulu Üyeliği görevlerinde de bulunan sivil toplum kuruluşlarında ve AK Parti teşkilatının her kademesinde mücadele ettiğini belirten Avukat Fatih Arslan “Ülkemizin son 13 yılda geçirmiş olduğu büyük değişim ve gelişim sürecinin Yozgat’ımıza daha fazla yansımasını amaçladığını söyledi. ARSLAN sözlerine şöyle devam etti: “Bu süreçte samimi ve dürüst bir siyaset ile Yozgat’ımıza, Partimize ve Ülkemize daha fazla katkı sunmanın öneminin idraki içerisindeyim. 2023’e hem Türkiye hem de Yozgat olarak hazır olmamız gerekiyor. Bu hedefin gerçekleşmesinde AK Partimiz tarihi bir misyon yüklenmiştir. Biz de bu süreçte taşın altına elimizi koymaya, sorumluluklar yüklenmeye hazırız. Tüm gayretimiz ve çabamız Partimizin Yozgat’ta 4 te 4 yapabilmesidir. O yüzden şahsi başarıdan çok parti başarısını öncelediğimi belirtmek isterim. Bu yolda Allah mahcup etmesin.”
AK PARTİ’NİN TÜM DEĞERLERİNİ ÖZÜMSEDİM
Önümüzdeki dönem Anayasa değişikliği sürecinde Parti Büyüklerinin de aday göstermesi ve yetki vermesi halinde mücadelesine Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında devam etmek istediğini beliren Arslan, sözlerini şöyle tamamladı:
“Ben de bu seçimlerde, Yeni Türkiye yolunda AK Parti’nin tüm değerlerini özümsemiş, davamızın temel esaslarını hayat boyu değişmez prensipler olarak benimsemiş bir kişi olarak, gerek Yozgat’a gerekse tüm ülkemize hizmet adına bu göreve talip oldum. Benimle birlikte aday adayı olan kardeşlerimizle birlikte Yozgat’ımıza hizmet için hep beraber mücadele vereceğiz. Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin. İnşallah Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip eder. Bizim derdimizde, sevdamızda Yozgat’ımız ve Ülkemize hizmettir. Tüm aday adayı kardeşlerimizle bu hak mücadelesinin bir neferi olarak yarışıyoruz.”
FATİH ARSLAN KİMDİR?
1979 yılında Yerköy ilçesinde doğan Fatih Arslan, mesleki hayatına 2005 yılında Ankara Barosuna kayıtlı olarak Avukatlığa başladı. 2009 yılından bu yana AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Avukatı olarak çalışan, aynı zamanda Modern Hukuk Bürosu Kurucusu ve ortağı olarak serbest avukatlık mesleğini ifa ediyor. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi olan Av. Tuğba Arslan Hanım’la 2010 yılından bu yana evli olan Arslan 2 çocuk babası.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji