YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %0,05
  • ALTIN
    %0,08
  • BIST
    %-0,50
Yerköylü öğrenciler Ankara ve İstanbul’u gezdi

Yerköylü öğrenciler Ankara ve İstanbul’u gezdi

Sekili Belediyesi ve Sekili Şehit Osman Pekşen ilköğretim okulu tarafından ortaklaşan düzenlenen proje kapsamında öğrencilere yönelik Ankara ve İstanbul gezisi düzenlendi.
11112013sekiliOkul Müdürü Zafer Tan,  “Sekili’de Sporla Sağlıklı Nesiller Yetişiyor” projesi kapsamında 50 öğrenci, Ankara-İstanbul’u görme imkanı bulduklarını ifade etti.
SODES kapsamında oluşturdukları proje ile öğrencilerin Ankara’da Anıtkabir’i ziyaret ettiklerini, İstanbul da ise tarihi yelerini gezdiklerini söylen Tan şu şekilde konuştu;
“Okulumuz ve belediyemiz tarafından ortaklaşan düzenlemiş olduğumuz proje ile 50 öğrencimiz Ankara’da Anıtkabir’i, İstanbul’da Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Sultanahmet Camii, Eyüp Sultan Türbesi, Yerebatan Sarnıcı, Panaroma 1453, Gülhane Parkı gibi tarihi mekanları gezdikten sonra İstanbul Boğazı’nda tekne turu yapma imkanı buldular.
Beklide hayatlarında ilk kez deniz gören öğrenciler, gezi öncesinde heyecandan uyuyamadıkları gözlerimizden kaçmadı.
Çünkü ilk kez İstanbul’a gidecektik ve ilk kez deniz göreceklerdi. Gezi sayesinde adını sadece kitaplarda okuyan veya televizyonda gördükleri bir çok yeri gezme fırsatı buldular” dedi.
Gezi öncesi ve sonrası sorunsuz bir gezi olduğunu dile getiren Tan “Beldemizde ve köylerimizde yaşayan ve birçoğu köy dışına çıkmamış çocuklarımızı böyle bir geziye götürmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Bu projenin bir parçası olduğumuz için çok mutluyuz. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Sekili Belediyesi’ne, Yerköy kaymakamlığı’na, Yerköy ilçe milli eğitim müdürlüğü’ne ve ayrıca projesinin her safhasında bize yardımcı olan ve sorunsuz bir gezi geçirmemizi sağlayan öğretmenlerime çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Ankara gezdi

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji