YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,30
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %-0,05
Yerköy’lü Öğrenciler Başkenti Gezdiler

Yerköy’lü Öğrenciler Başkenti Gezdiler

80.Yıl Yerköy Ortaokulu 6 – C sınıfı öğrencileri eğitim – öğretim yılı boyu gerçekleştirdikleri sınıf içi etkinliler zincirine bir halka daha eklediler. 
220520138080.Yıl Yerköy Ortaokulu 6 – C sınıfı öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenci 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor bayramı dolayısıyla okullara verilen bir günlük arayı fırsat bilip Ankara gezisi düzenlediler.
Öğrencilerin akademik başarılarının yanında sosyal ve kültürel gelişimlerinde de öncü ve lider olmayı hedeflediklerini vurgulayan 6/C sınıfı rehber öğretmeni Sebahattin Bircan, “20 Mayıs gününün tatil olmasını da fırsat bilerek öğrencilerimize yönelik bir Ankara gezisi düzenledik. Bu gezi de öğrencilerimizle önce TRT’yi daha sonra TBMM’yi ziyaret ettik. Genel Kurulu gezdikten sonra öğle yemeğini TBMM lokantasında yedik. Daha sonra Anayasa Mahkemesine geçerek AYM Başkanımız Haşim Kılıç’la görüştük. Saolsun başkanımız öğrencilerimizle tek tek ilgilendi. Biz de kendisine ailesiyle çekindiğimiz fotoğrafı hediye ettik. Başkanımızla vedalaşıp Anıtkabiri gezdik, Hacı Bayramı Veli Hz.lerini ziyaret edip günü Harikalar Diyarı’nda tamamladık. ” dedi.
Çocukların kişisel ve sosyal gelişimi için sınıf içi sosyal etkinlik olarak bu geziyi planladıklarını belirten Bircan, “Gezimize emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz için unutulmayacak bir gezi oldu. Umarım en kısa süre de gezi güncemizi tamamlayıp öğrencilerimize dağıtırız.” dedi.
Bircan gezi güncesi tamamladıktan sonra geziye emeği geçenleri ziyaret ederek bizzat teşekkür etmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji