YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköylü Öğrenciler, Gaziantep ve Şanlıurfa’yı Gezdi

Yerköylü Öğrenciler, Gaziantep ve Şanlıurfa’yı Gezdi

Yerköy ilçemizde, Sekili Belediyesi ve Sekili Şehit Osman Pekşen İlköğretim Okulu’nun birlikte hazırlayıp SODES’e sunduğu “Sekili’de Sporla Sağlıklı Nesiller Yetişiyor” projesi kapsamında öğrenciler Gaziantep ve Şanlıurfa’yı gezdiler.
23122014sodesOkul Müdürü Zafer Tan, gezide öğrencilerin Şanlıurfa’da bulunan Balıklıgöl, Hz. İbrahim türbesi ve Harran evlerini gezdiklerini ifade etti.
Şanlıurfa gezisi sonrası Gaziantep’e gittiklerini söylenen Tan, öğrencilerin Gaziantep müzesi, Hayvanat bahçesi ve Bakırcılar çarşısını gezdiklerini söyledi.
Sorunsuz bir gezi olduğunu dile getiren Tan şu ifadelerde bulundu; “Beldemizde ve köylerimizde yaşayan ve birçoğu köy dışına çıkmamış çocuklarımızı böyle bir geziye götürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projenin bir parçası olduğumuz için çok mutluyuz. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Yozgat Valiliği SODES proje birimine, Sekili Belediyesi’ne, Yerköy Kaymakamlığı’na, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve ayrıca projesinin her safhasında bize yardımcı olan ve sorunsuz bir gezi geçirmemizi sağlayan öğretmenlerime çok teşekkür ederim” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji