YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköylü öğrenciler sinema keyfini yaşadılar

Yerköylü öğrenciler sinema keyfini yaşadılar

Yerköy Nurdoğdu Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri TEOG sınavı öncesi moral ve motivasyon amaçlı düzenlenen geziyle sinemaya gitti.
28032015sinemaNurdoğdu Ortaokulu öğrencileri düzenlenen etkinlik ile hem film izleme hem de Yozgat’ı gezme imkânı buldular.
Gezi hakkında bilgi veren Nurdoğdu Ortaokulu müdürü Halit Arapoğlu,  “ Bu yıl okulumuzda öğrencilerimizin sadece akademik gelişimlerine yönelik faaliyetler değil aynı zamanda onların sosyal ve ahlaki gelişimlerine uygun etkinlikler düzenlemeye gayret ediyoruz. Bu bağlamda 1.dönem olduğu gibi TEOG sınavı öncesi öğrencilerimiz Çanakkale Deniz Zaferi’nin anlatıldığı Son Mektup filmini izlediler.” dedi.
45 öğrencinin TEOG sınavı öncesi moral ve motivasyonlarını yükseltmek için Yozgat’a götürüldüğünü vurgulayan Arapoğlu “ Bu etkinlikte öğrencilerimizin ulaşım, iaşe ve film izleme bedelinin büyük bir kısmı okulumuz tarafından karşılanmış ve bütün öğrencilerimizin geziye katılabilmesi için velilerimizden cüzi bir rakam alınmıştır. Yerköy ilçesinde sınav öncesi böylesi bir etkinliği gerçekleştirmemizde katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. Umarım öğrencilerimiz bu filmle hem Çanakkale ruhunu anlar hem de bir nebze sınav stresinden uzaklaşırlar” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji