YouTube

  • DOLAR
    %0,35
  • EURO
    %0,34
  • ALTIN
    %0,27
  • BIST
    %1,66
Yerköylü Öğrencilerden, Kırşehir Kültür Gezisi

Yerköylü Öğrencilerden, Kırşehir Kültür Gezisi

Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Kırşehir’e çıkarma yaptı. 
19032013geziYerköy Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri tarafından her yıl geleneksel hala getirilen Huzur evi ve Çocuk yuvası, Çanakkale, Balıkesir ve Bursa gezilerinin yerine bir yenisi daha eklendi.
Kırşehir Kültür gezisinde, sosyal, kültürel ve etkinlikleri yerinde incelediklerini ifade eden Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi Edebiyat Öğretmeni Oktay Akraz, “Eğitim ve Öğretim yılları içerisinde geleneksel hale getirmiş oldumuz gezilerinin arasında “Kırşehir Kültür” gezimizde eklenmiş bulunmaktayız.
Bu seferki gezimizin amacı, Milli Eğitim Bakanlığının okullara genelge ile bizzat tavsiye ettiği “Taş Meltep” adlı sinema filmini setretmekti. Fakat bu sefer, benim de on beş yıl kadar yaşadığım komşumuz Kırşehir’e giderek hem filmimizi izleriz hem de öğrencilerime o güzelleriyle meşhur komşumuz Şirin Kırşehir’imizi tanıtırız diye düşündük.”dedi.
Öğrencilerle ilk olarak sinemaya, daha sonra Ahi Evran Türbesine, Cacabey Medresesine, Kırşehir yeraltı çarşısı, Kale Höyüğüne, Terme Kaplıcası ve Neşet Ertaş’ın kabrine ve büyüdüğü evine ziyarette bulunduklarını ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji