YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköylü Öğrencilere Hatıra Takvimi

Yerköylü Öğrencilere Hatıra Takvimi

Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından SODES kapsamında açılan Fetih Gençlik Merkezi (FGM) öğrencileri ne hatıra takvimi dağıtıldı.
23122014takvimDernek başkanı Bahattin Karabulut, öğrenciler için hazırlanan takvimin baskı süreci tamamlanarak dağıtımına başlanıldığını söyledi.
Bu yıl ilk defa kayıt yaptıran öğrencilere yönelik hazırlanan “2014 Hatıra Takvimi” nin  hazırlık ve baskı aşaması hakkında bilgi veren Karabulut şu şekilde konuştu;
“Bu sene açmış olduğumuz gençlik merkezine kayıt yaptıran öğrencilerimize güzel bir hatıra olması düşüncesiyle yapraklarında kendileri, öğretmenleri ve gençlik merkezi fotoğraflarının olduğu güzel bir takvim hazırladık.12 yapraklı ve duvara asılacak şekilde tasarlanan takvimin her sayfasına bu fotoğrafları yerleştirerek takvimi baskıya hazır hale getirdik.
Gök kubbede hoş bir seda bırakmak amacıyla düşündüğümüz hatıra takvimimizi öğrencilerimize ve velilerimize dağıtmaya devam ediyoruz. İlimiz ve ilçemizdeki resmi kuruluşlara da hediye ederek bir farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz.
Bu süreçte bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ediyoruz. Bu sene gençlik merkezimiz için ilk defa hazırladığımız takvimi önümüzdeki yıllarda da yaptırmayı düşünüyoruz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji