YouTube

  • DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %0,65
  • ALTIN
    %0,11
  • BIST
    %-0,50
Yerköylüler “Kulağınıza en uygun işitme cihazını kullanın”

Yerköylüler “Kulağınıza en uygun işitme cihazını kullanın”

Yozgat İşitme Cihazı Satış ve Uygulama Merkezi İşletme Sahibi Fazlı Yılmaz, Yerköy İlçemizde işitme kaybı olan vatandaşların doktor tavsiyesi ile ‘En ucuz’u değil kulağına ‘En uygun’ işitme cihazını kullanması gerektiğini söyledi.
03022011yilmazYozgat’ın Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsatlı ilk işitme merkezi olan “Yozgat İşitme Cihazı Satış ve Uygulama Merkezi”, sağladığı kaliteli hizmet profilini her geçen gün geliştirerek yürütüyor.
Yıllardır Ankara’ya gitmek zorunda kalan Yozgatlılara ve Yerköy ilçe halkına 2 yıldır kendi şehirlerinde aynı kalitede hizmet veren Merkez, Earnet gibi bir dünya kalitesi ile ikinci bir ayrıcalığı daha sağlıyor.
Uzman odyometrist eşliğinde işitme cihazı uygulanmasında profesyonel işitme cihazı uygulamasını profesyonel kurallara göre uygulayan Yozgat İşitme Merkezi’nin Sahibi Fazlı Yılmaz, tüm hastalara işitme kaybına en uygun işitme cihazını uyguladıklarını söyledi.
Yerköylülerin bütçesine uygun işitme cihazı fiyatları ile kaliteyi birleştirdiklerinin altını çizen Yılmaz, vatandaşa ödeme kolaylığı da sağladıklarını kaydetti.
TAKSİT SEÇENEKLERİ
İşitme cihazı fiyatlarının her bütçeye uygun olduğunu ve taksit seçeneklerinin de mevcut olduğunu belirten Yılmaz, insanların Yozgat İşitme Merkezi’nden diledikleri işitme cihazını alabildiklerini ifade etti.
İşitme cihazları hakkında da bilgi veren Yılmaz; “Dijital işitme cihazları, dijital kulak arkası işitme cihazları, analog işitme cihazları, analog kulak arkası işitme cihazları, analog kanal içi işitme cihazı, işitme cihazı pilleri, işitme cihazları tamiri, işitme cihazı aksesuarları, işitme cihazı kalıp ve montaj hizmetleri, kulak arkası işitme cihazları, kulak içi işitme cihazları, kulak işitme cihazlarını 2 yıl garanti ile sunuyoruz. Ayrıca ücretsiz kontrol hizmetimizle de insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.
Earnet’in Türkiye genelinde yaygın bir satış noktasına sahip olduğuna dikkat çeken Fazlı Yılmaz, Yozgat İşitme Merkezi’nden işitme cihazı alan bir vatandaşın Türkiye’nin neresine giderse gitsin aynı hizmetleri aynı şartlarda alabileceğini vurguladı.
SGK’LIYA İŞİTME CİHAZI
Profesyonel bir kadroyla verdikleri hizmetin kalitesini her geçen gün artırdıklarını söyleyen Yılmaz, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandıklı’ya (SGK) işitme cihazı verebildiklerini kaydetti.
Yılmaz şunları söyledi: “Garantili satılan cihazların, garanti süresi cihazın teslim tarihinden başlar ve her türlü fabrikasyon hatalarına karşı 2 yıl garantilidir.
Garanti kapsamı sadece işitme cihazları içindir. İşitme cihazında Yozgat İşitme Merkezi’nin ismi Yozgatlılar için bir garantidir.”dedi.
 Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji