YouTube

  • DOLAR
    %0,38
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %0,49
  • BIST
    %-0,06
Yerköylüler Duvar Yazılarından Bıktı!

Yerköylüler Duvar Yazılarından Bıktı!

Yerköy ilçemizde, sorumsuz kişilerin duvarlara spreyle yazdığı yazılar esnafları ve bina sakinlerini çileden çıkartıyor. 
09022013duvarYerköy ilçemizde, farklı mahalle, caddelerde bulunan okul, ikamet ve dükkân duvarına yazılan yazılar vatandaşları canından bezdirdi.
Duvar yazıları sebebiyle sık sık işyeri duvarlarını temizlediğini kaydeden Yerköy Esnaflarından Murat Dursun, iş yeri sahiplerinin de aynı dertten muzdarip olduğunu ifade etti.
Temizlemelerine rağmen sorumsuz kişilerin duvarlarını boyamaya devam ettiğini kaydeden Dursun, “ Yerköy ilçe merkezinde bulunan iş yerimizin duvarı kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından sprey boyalarla boyanmaktadır. Bu yüzden artık duvarları temizlemeyi bıraktık. Yapacağımız bir şey yok. Duvarların yazılarla kaplanmasını istemiyoruz” dedi.
Kimliği belirsiz kişi veya kişilerin yazdığı yazılar sebebiyle duvarlarda çirkin görüntülerin kendilerini sıkıntıya düşürdüğünü ifade eden esnaf Yüksel Nihal ise, “Dükkânımızın bulunduğu cadde ve sokaklarımızda özellikle camları olmayan dükkânların duvarları kırmızı sprey boya ile boyanmaktadır.  Bizler iş yeri sahipleri olarak bu konundan sıkıntılıyız. Bu tür yazıları özellikle kırmızı spreyle yazılmış duvarları ilçemizin farklı noktalarında görmekteyiz. Bu durum bizlerin canını sıkmaktadır.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji