YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %1,39
  • BIST
    %3,10
“Yerköylüler için adayım”

“Yerköylüler için adayım”

12 Haziran’da yapılacak milletvekilliği genel seçimlerine hazırlanan ve Doğru Yol Parti (DYP) Milletvekili Adayı olduğunu açıklayan Murat Asil, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.
14042011muratasilDYP Yozgat Milletvekili Adayı Murat Asil, gazetemizi ziyaret ederek etti. Gazetemiz sahibi Yakup Kayhan ile bir süre görüşen Asil, seçimler öncesi milletvekili adaylığı ve parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 Yerköy ve Yozgat’a hizmet edebilmek için aday olduğunu, bu yolda durmadan, yorulmadan çalışacağını ifade eden DYP Milletvekili Murat Asil; “Durmaya, dinlenmeye hakkımız yok. Çünkü zaman yok, süre az. Haziran’daki seçimlerde milletvekili olduğum takdirde büyük bir özveri ile Yerköy ve Yozgat için mücadele edeceğim” dedi.
Haziran ayında gerçekleşecek seçimlerde seçildiği takdirde büyük bir özveri ile Yerköy için mücadele edeceğini dile getiren Asil, Yerköy ilçe sakinlerinin sıkıntılarından tümüyle uzaklaştırmak için, refahı yaygınlaştırmak, adaleti güçlendirmek için oy isteyeceğini ifade etti.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. murat abı afaganıstan kabıl de olmasam oyumu sana verıdım ama bıde askeerım dıger secımlerde arkandayız

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji