YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,36
  • BIST
    %1,91
Yerköylüler, Motorlu Taşıt Vergisi'nin son ödeme günü 31 Temmuz

Yerköylüler, Motorlu Taşıt Vergisi'nin son ödeme günü 31 Temmuz

Her yıl Ocak ve Temmuz aylarında iki eşit taksitte ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisinin (MTV) 2013 yılına ilişkin ikinci taksitinin ödeme süresi 31 Temmuz 2013 Çarşamba günü sona erecektir.
260702013aracMTV, vergi dairelerinin yanı sıra vergi tahsiline yetkili bankalara da yatırılabiliyor. Bu kapsamda ikinci taksit ödemeleri başlayan MTV için bankalar da işlemin kendileri üzerinden yapılması kampanyalar düzenliyor.
Birçok banka, kredi kartıyla 1-31 Temmuz 2013 tarihleri arasında yapılan MTV ödemelerine ilave taksit imkanları sağlarken, bazı bankalar da araçlara ücretsiz check-up, araç temizlik ve bakım paketleri, indirimli periyodik bakım fırsatları ve alışverişlerde kullanılabilen puan seçenekleri sunuyor.
MTV borcunu öğrenmek ve ödemek isteyen araç sahipleri, Gelir İdaresi Başkanlığının internet sitesi “www.gib.gov.tr” adresinden sorgulama yaparak borç tutarlarını öğrenebiliyor. Aynı siteden MTV ödemeleri de yapılabilirken, sorgu için araç plakası, tescil tarihi ve vatandaşlık kimlik numarası veya vergi numarası bilgileri gerekiyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji