YouTube

  • DOLAR
    %0,06
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %0,60
  • BIST
    %-0,18
Yerköylülere Müjde

Yerköylülere Müjde

Yerköy ilçemize yeni 24 derslik lise ve yanı sıra 200 kişilik pansiyon yapımı için onay çıktı.
1302014mebYerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, 200 kişilik pansiyonu ile birlikte 24 derslikli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin yapılacağının müjdesini verdi.
Yavuz, ilçemizde yeni pansiyon ve derslik için yürütülen çalışmaların sonuç verdiğini belirterek şu ifadelerde bulundu:
“Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilçemize 24 derslikli teknik ve endüstri meslek lisesinin hemen yanına 200 kişilik pansiyon yapılacaktır.
24 derslikli teknik ve endüstri meslek lisesi ve yanına 200 kişilik pansiyonun ilçemize kazandırılmasında destekleri ve emeği geçen başta Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı’ya, Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ’ya, Yozgat Milletvekillerimiz Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal’a, Yozgat Valimiz Abdulkadir Yazıcı’ya, Yerköy Kaymakamımız Nevzat Şengök’e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Saim Kuş’a, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hacı Ömer Kartal’a, İlçe Belediye Başkanımız Mehmet Ağaoğlu’na, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yavuz’a, okul müdürümüz Muammer Almacı’ya ve tüm eğitim camiası çalışları adına şükranlarımı sunarım” dedi.
24 derslik ve 200 kişilik pansiyonun Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi binasına yerine yapılacağını belirten Yavuz, Yerköy’de son yapımına karar verilen 24 derslikle beraber ilçede derslik sorunun ortadan kalkacağının altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji