YouTube

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %0,52
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %0,80
Yerköylüler'i duyuruyor!

Yerköylüler'i duyuruyor!

Yerköy’ün yetiştirdiği genç ve başarılı odyometrist Harun Yılmaz, Yozgat İşitme Merkezi bünyesinde işitme kaybı yaşayan Yerköylülere en iyi sağlık hizmetini vermenin gayeti ile çalıştığını söyledi. 
07042016isitmeYozgat’ta yaklaşık 7 yıldır işitme kaybı yaşayanların güvenilir adresi olan Yozgat işitme Merkezi’nin genç ve başarılı mesul müdürü Odoyometrist Harun Yılmaz, bir Yerköylü olarak işitme problemi olan Yerköylülere en iyi şekilde hizmet ettiğini kaydetti.
İşitme kaybı, çınlama problemi olan, onun yanı sıra doğru işitme cihazını kullanmak isteyen Yerköylülere en iyi şekilde hizmet edebilmenin gayretiyle çalıştığını söyleyen Yılmaz;
“Bir Yerköylü olarak aldığım eğitimin ardından Yozgat’a dönerek Yozgat İşitme Merkezi Mesul Müdürlüğü görevini yürütmekteyim. Aldığım eğitimin karşılığında amacım tüm hemşerilerimize özellikle de Yerköylü hemşerilerime layıkıyla hizmet etmek istiyorum. İşitme kaybı yaşayan hemşerilerimin işitme kaybını tespit edip, en doğru ve kaliteli işitme cihazını uygun fiyata kullanmaları için yol gösteriyorum. Bu amaçla dünyanın en önemli işitme cihazı markalarını sunuyoruz. Burada en önemli olay doğru işitme cihazını kullanabilmek. Ucuz fiyata ya da ehil olmayan kişi ve kuruluşlardan alınan işitme cihazları hastalarda kalıcı işitme kayıplarına neden olabiliyor. İşitme kaybı olan hastaya işitme cihazı uygulamak en kolayı. Önemli olan işitme kaybına uygun frekans kabiliyeti bulunan, marka kalitesini ispat etmiş doğru işitme cihazını hastalara sunabilmek. Yozgat İşitme Merkezi olarak bu anlamda her zaman hassas bir hizmet anlayışına sahip olduk. İşitme cihazı uygulamasının yanı sıra işitme cihazı tamiri, kulak kalıbı, işitme cihazı pili ve kullanılan işitme cihazının kontrolünü de en doğru şekilde yerine getiriyoruz.” dedi.
Bir Yerköylü olarak kısa sürede Yerköylülerin güvenilir bir evladı olarak tanındığını belirten Odyometrist Harun Yılmaz, şunları söyledi:
“Tüm Yerköylü hemşerilerime gösterdikleri ilgi ve duydukları güvenden ötürü teşekkür ediyorum. İnşallah aldığım eğitimin hakkını vermek, tüm hemşerilerime en iyi hizmeti sunmak görevim olacak. Bu anlamda Yozgat’ın ilk işitme merkezi olan, kuruluşundan bu güne geçen 7 yıllık sürede kurumsal alt yapısını tamamlayan Yozgat İşitme Merkezi bünyesinde Yerköylü hemşerilerime hizmet etmekten mutluluk duyuyorum. Benim için önemli olan insanların memnuniyeti ve hayır duasını alabilmektir.”
Detaylı bilgi almak isteyenler Yozgat Devlet Hastanesi yanı Sedalin Eczanesi altında hizmet veren Yozgat İşitme Merkezi’ni 0 354 217 40 98 ve 0 541 974 80 74 irtibat numarasından arayarak Odoyometrist Harun Yılmaz’dan detaylı bilgi alabilirler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji