YouTube

  • DOLAR
    %0,30
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,68
  • BIST
    %-1,36
Yetimler için kurban bağışladı

Yetimler için kurban bağışladı

 Yozgat’ın Sorgun İlçesi’nde kaymakamlık tarafından ‘Kurban Bayramı’ öncesinde başlatılan ‘Yetimine sahip çık’ projesine, AK Parti 23’üncü dönem milletvekili, Yeni Çeltek Kömür İşletmesi Genel Müdürü Osman Coşkun, 10 kurbanla destek verdi.
10102012osmancoskunSorgun Kaymakamlığı, ”Yetimine Sahip Çık” projesi kapsamında yetim çocuğu olan 30 aile için kurban kesecek. Kesilecek kurbanların bir kısmını Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile temin eden kaymakamlığın, hayırseverlere çağrısına Yeni Çeltek Kömür İşletmesi Genel Müdürü Osman Coşkun kayıtsız kalmadı.
Son olarak Yozgatspor’un 40 tonluk kömür ihtiyacını karşılayan Coşkun, bu kez de Sorgun Kaymakamlığının ‘Yetimine sahip çık’ isimli örnek projesine örnek bir destek vererek, 10 kurban bağışında bulundu.
Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, bu proje ile maddi durumu iyi olmayan yetim çocukların Kurban Bayramı coşkusunu aileleriyle kurban keserek yaşamalarını sağlamayı amaçlıyor. Kılıç son yaptığı açıklamada,  yetim çocukların kendi kurbanını kesmesine imkan sağlayacak proje çerçevesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak 10 aile için kurban keseceklerini, bazı kamu kurumlarından da bu konuda destek sözü aldıklarını belirten hayırseverlere çağrıda bulunmuştu.
KAYITSIZ KALMADI
AK Parti 23’üncü dönem Yozgat Milletvekili, Yeni Çeltek Kömür İşletmesi Genel Müdürü Osman Coşkun, Sorgun Kaymakamlığının projesine 10 kurbanla destek verdi.
Geçtiğimiz hafta içerisinde kurumla ilgili bir dizi ziyarette bulunmak üzere geldiği Sorgun’da İlçe Kaymakamı Levent Kılıç’tan proje hakkında bilgi alan Coşkun; “Böyle hayırlı bir projeye destek olmak görevimiz. Çok yerinde ve anlamlı bir proje. İnşallah bizler de bu katkılarla projenin amacına uygun olarak gerçekleşmesine vesile oluruz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji