YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %-0,07
  • BIST
    %-1,02
Yılmaz, ” Geçmiş olsun” dileğinde bulundu

Yılmaz, ” Geçmiş olsun” dileğinde bulundu

Yerköylü İş Adamı İsmail Yılmaz, ilçemize bağlı Çakırlar, Hocanın Köyü, Hatibin Köyü ve Hacıçeşmesi köylerine yağan doludan zarar gören tarım alanı sahiplerine geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yılmaz, Tarım Sigortasının Öneminin Bir Kez Daha Ortaya Çıktığını ifade etti.
24062011yilmazYerköy’e Yağan dolu, Çakırlar, Hocanın Köyü, Hatibin Köyü ve Hacıçeşmesi köyü başta olmak üzere 6 köyde yaklaşık 18 bin dekar buğday ekili alana zarar gördüğünü ifade eden İş Adamı İsmail Yılmaz, Çiftçilere geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Yılmaz, Çakırlar, Hocanın Köyü, Hatibin Köyü ve Hacıçeşmesi köylerinde büyük zararın meydana geldiğini, ancak can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu ifade etti.
İş adamı Yılmaz, “ Geçtiğimiz hafta içerisinde Yerköy ilçemize ve Kadışehri ilçesine dolu vurması nedeni ile her iki ilçenin köylerinden büyük zararlar görmüştür. Ancak can kaybının olmaması sevindirici bir olaydır.
Çakırlar, Hocanın Köyü, Hatibin Köyü ve Hacıçeşmesi köylerimizde buğday, arpa, şeker pancarı, kavun ve karpuz ekili olan tarlaların büyük zarar görmüştür.
Çiftçilerimiz, bu yıl yağışların bol olmasından dolayı yüksek bir rekolte beklentisi umudunda idiler ama ne yazık ki doludan dolayı çiftçinin hayal kırıklığına uğramıştır.
İlçemize bağlı 4 köyde etkili olan dolu yağışının zararı, İlçemiz ekonomisine darbe vurmuş durumdadır. Hatta çevre ekonomisini, ilçe esnafını da etkilemiş durumdadır.”dedi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji