YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,28
  • ALTIN
    %0,23
  • BIST
    %-0,24
Yılmaz, “1 lira borçlandırmadan hizmet ediyoruz”

Yılmaz, “1 lira borçlandırmadan hizmet ediyoruz”

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, başkanlık görevini devraldıkları günden bu yana önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, 101 Milyon TL olan Yerköy Belediyesi borcunun 20 Milyon TL’sini ödediklerini ve 1 lira borçlandırmadan hizmet ettiklerini söyledi.

Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada; belediye olarak ilçeye yapılan hizmetleri değerlendirdi.

Belediye olarak tek bir kuruş borçlanmadan, tamamen kendi kaynakları doğrultusunda ilçeye hizmet ettiklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, “Biz belediyemizi 101 Milyon TL ile devraldık. Bu güne kadarda hem bu borcumuzun bir kısmını ödedik, hem de ilçemize hizmet etmenin gayreti içerisinde oldu. Bunu söylerken asla bu borcu mazeret olarak görmüyorum.  Ben Yerköy’ümüze hizmet etmek için bu makamdayım. Makamlar, mevkiler gelip geçicidir. Şuan makamımda sandalyede oturuyorum. Bundan da asla gocunmuyorum. Belediyemizde, ilçemizde hiç kimseye iltimaslı davranmadım. Herkese eşit mesafede ve en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz.  Yaklaşık 100 kişiye istihdam sağladık ve  SSK borçları dahil büyük oranda maaşlar dahil ödedik.”dedi.

DÖVİZ ARTTIKÇA BELEDİYEMİZİN BORCUDA ARTIYOR

Belediyenin toplamda 101 Milyon Lira olan borcunun 20 Milyon Lirasını ödediklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, borcun dövizle yapılan borçlanma olduğu için döviz kurunun artmasıyla borcunda arttığını ifade etti.

Belediye olarak hizmetlerde bir aksama olmadan hem borç ödediklerini hem de belediye imkanları doğrultusunda projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Yılmaz, “Bu kadar borçlanma olmasaydı, ilçemiz adına daha güzel hizmetler yapılabilirdi. Vatandaşlarımız sakın yanlış anlamasın biz bu borcun arkasına da sığınmıyoruz. Tamamen şeffaf bir şekilde ilçemize en iyi hizmeti sunmak için çaba ve gayret gösteriyoruz.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji