YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yılmaz, Belediye Başkanı Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Yılmaz, Belediye Başkanı Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Yerköy ilçemizde Kadir Yılmaz, AK Parti’den Yerköy Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.
02112013yılmazİlçe Başkanı Ahmet Yavuz’a evraklarını teslim eden Kadir Yılmaz, Yerköy’e hizmet etmek için aday adayı olmaya karar verdiğini söyledi.
Yılmaz, Yerköy’e daha iyi hizmet etmek için aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirtti.
AK Parti hükümetiyle birlikte ülkede yakalanan istikrarı Yerköy’e taşımak istediklerini belirten Yılmaz, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğünde 2007 yılından beri görev yapmaktayım. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisinden Yerköy Belediye Başkan aday adayı olarak başvurumu yaptım.
Yeni vizyon, yeni şehir, yeni belediye anlayışıyla daha modern, daha sıcak, daha dinamik bir hizmet verme arzusu ve gayreti içerisinde olacağım. Seçimler bir bayrak yarışıdır bizde bu yarış içerisinden olup, AK Parti bayrağını daha yükseklerde dalgalandırmak için elimizden gelen çabayı göstereceğim.
Partimizin’de vizyonu gereği şahsım adına hazırlamış olduğum Yerköy 2023 dosyamızı AK Parti İlçe Başkanı Sayın Ahmet Yavuz’a takdim ettim. Yerköy’ümüz için hayırlı olmasını temenni eder. Bütün aday adaylarına da başarılar dilerim”dedi.
AK Parti ilçe başkanı Yavuz ise Kadir Yılmaz’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak “Seçim bir yarıştır AK Partimize yapılan her bir müracaat o kadar hizmettir. Aday adaylarımızın müracaatları sonrasında adaylar konusunda parti genel merkezi ve genel başkan sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vereceği karardır. Tüm aday adaylarımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
 Kadir Yılmaz kimdir;
1976 yılında Yerköy’de doğdu. İlk orta lise tahsilini Yerköy’de tamamladıktan sonra
Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunu bitirdi. Anadolu Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu bitirdi. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetiminde okudu.
Özel sektörde iş tecrübesinde bulundu. 2005 yılında Türkiye Kömür İşletmelerinde tekniker olarak göreve başladı, 2007 yılından belli Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğünde görev yapmakta.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. öncelikle şunları söylemek isterim bu seçim gerçek manada partimiz için biraz sıkıntılı gözüküyor çünkü mhp nin adayı çok iddialı ve de halkın genelinde de büyük destek görmekte ve bu nokta da çıkaracağımız aday çok önemli bu konuya dikkat edilmeli elbette bütün aday adaylarımız çok değerli ama yine de mhp nin adayı ferhat yılmaz karşısında toplum nedin de özellikle de bire bir ilişkiler de çok zorlanacak gibi gözüküyoruz. bir kaç yer de de denk geldim bir cenaze ve düğün de gerçekten vatandaş takdir ediyor halkla ilişkileri de oldukça iyi gözüküyor o yüzden çıkaracağımız adayımızın bu dez avantajı avantaja döndürmesi lazım artık hayırlısı olsun diyeceğiz ancak şunuda söylemeden geçemeyeceğim temaül ve anketlerin yanı sıra gerçek manada halkla ilişkiler noktasında da adayların bir bir incelenip ona göre karar verilmesinin daha doğru olacağını düşünüyorum şimdiden hayırlısı

    • partimizinde adaylarımızında bi sıkıntısı yok başkanımız koç gibi çalıştı yüzümüzü yere egecek bişeyde yapmadı allaha şükür ak partiye yakışır bi şekilde çalıştı 20 senedir hizmet görmemiş yerköyün her köşesine imzasını attı yan gelip yatanları belediyeyi peşkeş çekenleri yerköy gördü çalışanıda yatanıda kuru siyaset yapanıda biliyo halkımız da partimizde her şeyin en iyisini en hayırlısını seçecektir mhp de nal toplamaya devam etsin

  2. Biliyoruz ki AKP her ilçede ve ilde olduğu gibi Yerköy de kimin Belediye Başkan Adayı olacağı veya olamayacağı hususunda çok uzun bir süredir devam ettirilen anketlerle, temayülle, sistematik bir takip metoduyla çok isabetli bir karara varacaktır ve biz tam bir teslimiyetle saygıyla ve huzurla bu sonucu kabullenmeliyiz.
    AKP üst kurullarının vereceği karara sonuna kadar saygılıyız. Kadere rıza gösteriyoruz. Partiye ve diğer teşkilat mensuplarına katiyetle bir zarar verecek söz ve eylemin içinde bulunmamalıyız. Bu bir nefis benlik yarışı değil hizmet yarışı olmalıdır. Siz bu ilçeye ciddi manada katkı sağlayacak bayrak ve hizmet yarışını hayırla devralarak başarı ile taşıyacaksınız.

  3. Değerli Başkan Aday Adayı gerek eğitim öğretim gerekse kültür sanat alanında ilçede yapılması gereken çok şey var belki mevcut başkan da bu konularda geçmiş tarihlerde imkanlar doğrultusunda çalışmalar yaptı Başkan Bey de elbette ki çok çalıştı sarf edilen emekler göz ardı edilmemeli bu hak katında nankörlük olur..Fakat yeterli olmadığı kanısındayım. Sizin Ankara da ki pozisyonunuz göreviniz gereği resmi bağlantılarınız bu ilçe için aday gösterildiğinizde eminim ki etkinlikler projeler ve daha gerçekleşmesini hayal edip ümitle beklediğimiz konular için etkili olacaktır. Ne kadar Ankara da görevli olsanız da ilk fırsatta ilçenize geldiğinizi biliyoruz . Demek ki bu bir özlem hasret. Ahde vefa toprağa saygı baba yurdu na hizmet hak olandır. Yaptığınız ön çalışmalarda tanışma toplantılarında ilçe için ne kadar heyecanlı ve azimli olduğunuzu gördük size inanmak ve farkınızı yaşamak istiyoruz. Çıktığınız yol açık ve aydın olsun.Saygılar

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji