YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yılmaz, “CHP Belediye Başkan adayımız Veysel Şimşek”

Yılmaz, “CHP Belediye Başkan adayımız Veysel Şimşek”

CHP Yerköy İlçe Başkanlığı Sancak Yılmaz, “A şahsının kini için C şahsının çıkarları için kimse partimizi pazarlamaya çalışmasın bu hadsizlik ve siyasi ahlaksızlıktır” dedi.
06022014chpCHP Yerköy İlçe Başkanlığı Sancak Yılmaz, CHP ilçe başkanlığında yapılan aday tanıtım toplantısında basına tanıtılan Yerköy belediye başkan adayı Veysel Şimşek olarak 30 Mart yerel seçimlere gireceklerini ifade etti.
Toplantıya CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan’ın yanı sıra Yozgat il teşkilatı ve Yerköy ilçe teşkilatı da hazır bulundu.
Aday tanıtım töreninde konuşma yapan Yılmaz,  Yerköy de iddialıyız: Yerköy’de kaliteli düzgün CHP kültüründen gelmiş adayla yerel seçimlere katıldıklarını söyledi.
Yılmaz, “Adayımız  emekli öğretmen yıllarda demokratik kitle örgütlerinde mücadele vermiş olan Veysel şimşek tir. Partililerimizin adayımızı benimseyeceğine inancım tamdır. İlkeli dürüst CHP ailesinden gelen partililerimize yakışan belirlenmiş adaylarımıza sahip çıkmaktır. Bugün siyasi düşüncesini birilerine pazarlayanların yarın Allah korusun neleri pazarlayacaklarını tahmin etmek ve düşünmek dahi istemiyorum. Hiç bir CHP li bir başka partiye ve adaya kuyrukçuluk yapmaz bir başka  partinin vagonuna binmez ve binmemelidir.
CHP bir lokomotiftir CHP onurlu düzgün yiğit ve namuslu ilkeli bir aday ile yola çıkmış yerel seçimlerde mücadelesini verecektir. Kendisini solcu CHP’li gören yıllarca partiye emek vermiş ilkelerine bağlı herkesi bahaneler ardına sığınmadan partimize bekliyoruz.
CHP’liye yakışan partisine sahip çıkmaktır. Yıllarca CHP’lileri kandıran kullanmaya çalışanlar şimdi başka bir korku sendromundalar. Bu korkuyu da halkımıza yaymaya çalışıyorlar. Şu partiye oy verin yoksa falan parti gelecek gibi ucuz siyaset yapıyorlar. Biz ucuz siyasetler içine girme yaşını çoktan geçtik. Bunu söyleyenlerin sadece kendi çıkarları var çıkarları için partililerimiz yönlendirmeye kanalize etmeye çalışıyorlar. A şahsının kini için C şahsının çıkarları için kimse partimizi pazarlamaya çalışmasın bu hadsizlik ve  siyasi ahlaksızlıktır.
Partimiz hiçbir güç pazarlık içine çekemez hiçbir güçte CHP’nin üstünde değildir. CHP başka bir partiyi desteklemez bunu böyle göstermek de sadece ahmaklıktır. Kendisini sözde CHP’li sanıp da bu pazarlık içine giren CHP yi kullanıp çıkar sağlamaya çalışan buna hamle yapanda siyasi ahlaksızdır” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Biz sancak yılmazı beklerdik aday olarak(!) il genel meclisi adayınız kemal kayadibi BEY(!) PARTİYE YAKIŞIR BİR ADAY(!) VAH CHP VAH TÜM TÜRKİYEDE ATILIM YAPMAK İSTİYOR.YERKÖY YÖNETİMİDE OYUN VE HAYAL PEŞİNDE:) umarım yayınlarsın admin sancak BEYin(!) okuyup bu konuda ne düşündüğünü merak ediyoruz…

  2. kendisine ve ideolojisine güvenen varsa çıkıp aday olsun kardeşim kim engel? namuslu insan burda partisini oyuncak etmez

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji