YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,09
  • ALTIN
    %0,89
  • BIST
    %1,77
Yılmaz, “Ekmeleddin İhsanoğlu’na sahip çıkacağız”

Yılmaz, “Ekmeleddin İhsanoğlu’na sahip çıkacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, Yozgatlı Cumhurbaşkanı Adayımız Seçim Çalışmasına Başladığını söyledi.
ekmeleddinCHP Yerköy ilçe başkanı Sancak Yılmaz yaptığı açıklamada Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim kampanyasına memleketi Yozgat’tan başlayacağını ifade ederek şunları söyledi:
“Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim kampanyasına dedesi Hacı Aziz Bey’in yaklaşık 170 yıl önce yaptırdığı ve geçtiğimiz yıllarda restore edilerek Yozgat Bozok Üniversitesi’ne bağışlanan Ağvanlıoğlu Hacı Aziz Konağı’ndan başlayacak. İhsanoğlu’nun seçim üssü de İstanbul olacak. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun, “resmi” olarak başlayacak seçim kampanyası öncesindeki ilk “seçmen” buluşmasının ise Yozgat’ta  yapması ilimiz için güzel bir reklam olacaktır. Cumhuriyet tarihinde ilk  defa bir Cumhurbaşkanı adayı çıkarmanın mutluluğunu yaşarken umarım bır cumhurbaşkanı çıkarmanın da sevincini tüm Yozgatla olduğu gibi tüm ulusumuzca yaşarız. Nasıl Diyarbakır, nasıl Karadeniz, nasıl Malatya, nasıl Kayseri adaylarına sahip çıkıyorsa milli ve manevi değerlerine en yüksek düzeyde sahip çıkan milliyetçilik duygusunu en üst seviyede yaşayan Yozgatlı hemşerilerimizde adayına sahip çıkaracağına inancımız tamdır. İlçemizde ve tüm Yozgat’ta Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu nun resimleri olan pankartlarla  süsleyeceğiz “dedi.
İHSANOĞLU SEÇİM OFİSLERİ AÇILACAK
Cumhurbaşkanlığı adaylığı başvurularının 3 Temmuz’da tamamlanmasının hemen ardından Yozgat’tan başlayacak İhsanoğlu’nun seçim kampanyasına tam desteği vereceklerini söyleyen Yılmaz, “Seçim Mitingi” yapmayı düşünmeyen İhsanoğlu Yozgatta sivil toplum örgütleri temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelecek” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji