YouTube

  • DOLAR
    %0,07
  • EURO
    %0,47
  • ALTIN
    %0,19
  • BIST
    %0,80
Yılmaz gençlerle bir araya geldi

Yılmaz gençlerle bir araya geldi

İYİ Parti Yerköy Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz, Haşim Kılıç Mahallesi Şehit İhsan Güler Sokakta açtıkları seçim irtibat bürosunda gençlerle bir araya gelerek gençlerin sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı.
Beş yüz kişinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda gençlere hitap eden Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz ‘Bu kez Ankara’nın değil Yerköy’ün dediği olacak’ sloganı ile yola çıktıklarını söyledi.
Çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünü ifade eden Yılmaz, gençlere de büyük görev düştüğünü söyledi.
Yerköy’ün göç vermemesi için, gençlerin çalışmak için başka il ve ilçelere göç etmemeleri için yatırımcıların ilçeye kazandırılması için projelerin hazırlandığını ifade eden Yılmaz, şu ifadelerde bulundu:
“Yerköy gün gün göç veren bir hale gelmiştir. Her geçen gün güzel ilçemiz gençlerini farklı illere çalışmaya gönderiyor. Bizler bunun önüne geçmek için göç veren değil göç alan bir sistem oluşturacağız, müteşebbisleri ilçemize kazandıracağız. Yerköy’ü eskiden olduğu gibi cazibe merkezi haline getirecek projelerimiz hazır, seçilmem durumunda bir bir hayata geçireceğiz” dedi.
Sorun yapan değil, sorun çözen belediye başkanı olacağını ifade eden Yılmaz, “Her türlü sorunun çözümü için elimizden geleni yapacağız. Burada bulunan gençlerimize şunun sözünü veriyorum. İlçemizin kalkınması için, iş sahaların ilçemize kazandırılması için ben taşın altına elimi koyacağım sizlere söz veriyorum” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji