YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %0,07
  • ALTIN
    %0,30
  • BIST
    %-1,36
Yılmaz, güven tazeledi

Yılmaz, güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerköy İlçe Başkanlığı seçimi gerçekleşti. Gerçekleşen seçimde mevcut ilçe başkanı Sancak Yılmaz 68 delegenin oyunu alarak yeniden ilçe başkanlığı görevine seçildi.
15032012chpYerköy Belediye Konferans salonunda gerçekleşen kongrede, tek liste ile gidilen seçimde, mevcut başkan Sancak Yılmaz tekrar İlçe Başkanı seçilerek güven tazeledi.
Divan Başkanlığı’nı CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan’ın yaptığı kongreye, CHP Yozgat Eski İl başkanı Ali Keven, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, MHP İlçe Başkanı Aslan Bozkurt, CHP il ve ilçe parti teşkilatı, Mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra CHP’li delegeler katıldı.
Tek liste ile yapılan kongre de 68 delegeden 68’inin Oyunu alarak güven tazeleyen Başkan Yılmaz, “ İlçemizde gerçekleşen seçimde kazanan CHP olmuştur. Bana ve Ekibime güvenen ve bizi destekleyen tüm partililerimize teşekkür ediyorum. İlçe Başkanlığımızda birlik ve beraberlik içerisinde partimizi bulunduğu noktadan daha üst noktalara çıkarmak için çalışacağız.”dedi.
Kongre’de konuşan CHP İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, Ak Parti iktidarının politikalarını eleştirerek, AK Partinin baskıcı bir politika yürüttüğünü ifade etti.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji