YouTube

  • DOLAR
    %0,06
  • EURO
    %0,05
  • ALTIN
    %0,20
  • BIST
    %-0,50
Yılmaz, “Herkes tedbir almak zorunda”

Yılmaz, “Herkes tedbir almak zorunda”

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Tüm dünya ülkelerini kasıp kavuran koronavirüs salgınına karşı belediye olarak gerekli tüm tedbir ve önlemlerin alınmasının yeterli olmadığını belirterek, sadece kronik hastaların değil bütün vatandaşların tedbirli olmaları gerektiğini söyledi.
Belediye olarak Korona vakasının çıktığı ilk andan itibaren gerekli bütün önlemleri aldıklarını belirten Başkan Ferhat Yılmaz, “Belediyemizin almış olduğu tedbirleri harfiyen uygulamaya devam ediyoruz. Yeni tedbirlerimizi de alarak bütün ekiplerimizle hayata geçiriyoruz. Tabi hal böyle iken belediyemizin almış olduğu tedbirlerin yanı sıra vatandaşlarımızdan da kendi tedbirlerini almalarını istiyoruz. Bu hafife alınacak bir durum asla değildir. Bütün vatandaşlarımız olayın vahametinin farkında olmalı, ailelerini, çocuklarını kısacası topluma karşı vicdani bir sorumluluk taşıyarak daha hassas hareket etmelerini istiyoruz.”diye konuştu.
İlçe genelinde dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyleyen Başkan Yılmaz, “İlçemizde bütün kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra parklarda, kamusal alanlarda, cadde ve sokaklarda, iş yerlerinde, özel temizlik ilaçlama faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızdan da özellikle konunun ciddiyetinin farkına varmalarını istiyoruz. Bu koronavirüsü denen salgın sadece kronik hastaları değil herkesi etkileyebiliyor. Bu yüzden devletimiz ve hükümet yetkililerimizin almış olduğu kararlara saygı duyarak kurallara harfiyen uymalıyız. Belediye olarak bizlerde ilçemizde bir dizi tedbir ve önlemler alarak hayata geçirdik. Özellikle 65 yaş üzeri ve kronik rahatszlığı olan vatandaşlarımızın evlerinden dışarı çıkmamalarını istiyoruz. En başından söylediğimizi tekraren bir kez daha ifade etmek istiyorum. Koronavirüsü salgınına karşı topyekün mücadele etmeliyiz. Temizlik, hijyen başta olmak üzere sarılma, tokalaşma gibi davranışlarımıza bir süreliğine ara verelim. Bu tür uygulamalar hem bizim hem ailemizin hem de çevremizin sağlığı açısından son derece önemlidir.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji