YouTube

  • DOLAR
    %0,33
  • EURO
    %0,18
  • ALTIN
    %1,15
  • BIST
    %1,77
Yılmaz, “İşitme cihazında doğru tercih önemli”

Yılmaz, “İşitme cihazında doğru tercih önemli”

Türkiye’de ve Yozgat’ta kullanımı yaygınlaşan işitme cihazından yanlış uygulamanın kullanıcıları zor duruma soktuğu bildirildi. Yozgat’ta da işitme cihazı uygulaması yapıldığını hatırlatan Yozgat İşitme Merkezi Sahibi Fazlı Yılmaz, önemli tavsiye ve uyarılarda bulundu.
19082014yılmazYozgat’ın, Sağlık İl Müdürlüğünden onaylı ilk işitme merkezi olan ‘Yozgat İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi’nin sahibi Fazlı Yılmaz, ucuz olduğu için yoğun ilgi gören işitme cihazlarının vatandaşları mağdur ettiğini söyledi.
Maddi-Manevi Kayıplara Yol Açıyor
Başta Çin malı işitme cihazı olmak üzere, işitme kaybına uygun olmadığı halde kullanılan işitme cihazlarının maddi kayıpların yanı sıra sağlıkta da önemli tahribatlara neden olduğuna dikkat çeken Yılmaz, ucuz işitme cihazlarının insan sağlığını tehdit ettiğini belirterek, insanların daha az para ödeme adına sağlıklarını tehlikeye atmamalarını istedi.
Cep telefonu başta olmak üzere elektronik pazarında görülen Çin çıkışlı çakma ürünlerin sağlık alanında da kendini göstermeye başladığı uyarısını yapan Yılmaz, bu tür cihazların insanlarda kalıcı işitme kaybına neden olduğunu söyledi.
Ucuz cihazların işitme kaybına faydasının olmadığı gibi kalıcı tahribatlara da neden olduğun ifade eden Yılmaz; “Bu cihazların iyileştirme özelliği olmadığı gibi kalıcı tahribata neden oluyor. Hasta sesleri duyuyor ama algılama problemi yaşıyor. Sağlık bakanlığı onaylı güvenilir cihazlarımız ise hastanın işitme kaybının aynı seviyede tutulup, ilerlemesini engellerken iyileştirmesine de yardımcı oluyor. Çakma ürünler kısa sürede bozulurken garantili ürünlerin kullanım süresi uzun yıllar oluyor. Ucuz ürüne yönelen insanların cebinden aslında daha fazla para çıkıyor” diye konuştu.
Yeni adresimizdeyiz!
Kısa bir süre önce Yozgat İşitme Merkezi’nin adres değişikliğine gittiğini hatırlatan Fazlı Yılmaz, Yozgat Devlet Hastanesi Yanı, Sedalin Eczanesi alt katında Yozgatlılara uzman kadro eşliğinde daha kaliteli hizmet verdiklerini söyledi.
Yılmaz, işitme cihazları hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin 217 40 98 numaralı telefondan ulaşabileceklerini ya da www.yozgatisitme.com isimli internet adresinden faydalanabileceklerini kaydetti.
İnterton kalitesi!
Yılmaz, Yozgat İşitme Merkezi’nin Türkiye genelinde 20 bayisi, 80 şube sayısına ulaşmayı başaran Duymer İşitme Cihazları’nın ‘İnterton Markası’nı Yozgatlılarla buluşturduklarını söyledi.
Genel Müdürlüğünü Figen Baz ve ekibinin ortaya koyduğu başarı ile Türkiye’nin en fazla büyüyen işitme cihazı markasının İnterton Markası olduğunu vurgulayan Yılmaz, bir dünya markasını Yozgatlılara aynı hizmet kalitesi ile sunmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji