YouTube

  • DOLAR
    %-0,08
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %0,46
  • BIST
    %0,68
Yılmaz, seçim çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor

Yılmaz, seçim çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor

MHP Yerköy Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz, kamu kurum yöneticilerini ziyaret etti.
06022014yılmazBelediye Başkan Adayı Yılmaz, MHP’den belediye başkan adaylığının açıklaması ile birlikte 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına tüm hızı ile devam ettiklerini ifade etti.
30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandığını ifade eden Yılmaz başkan seçilmesi halinde gerek sosyal gerekse kültürel çalışmalara ağırlık vereceğini belirterek, şöyle konuştu:
“30 Mart seçimleri münasebetiyle, ilçemizde esnaf ve kurum ziyaretlerimiz devam ediyor. Kurum ziyaretlerimiz sırasında Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Sait Usul ve Hastane çalışanları ziyaret ederek hem fikir alışverişinde bulunduk hem de hastanede yatan hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimiz ilettik.
Sağlık biz insanların hayatları boyunca her şeyden öncelikli olarak dikkat etmesi gereken bir husustur. İnsan, sağlığı yerinde olmadan hiç bir şeyi başaramaz, hayatını huzurlu ve mutlu bir şekilde sürdüremez, Cennet Mekân, ecdadımız Kanuni Sultan Süleyman’ ın da dile getirdiği, “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi / Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.” Sözlerinin de insan sağlığının nedenli önemli olduğunu göstermektedir. Bu düşünceyle, insan hayatı boyunca dönem, dönem başarılar elde edebilir, mutlu olabilir veya tam tersi zorluklarla ve olumsuzluklarla karşılaşabilir bu durumlar her insanın hayatında yer alabilecek durumlardır.
Ancak, elde ettiği bu başarıları ve mutlulukları devam ettirebilmesi veya oluşan olumsuzlukları ve zorlukları da aşabilmesi ancak ve ancak sağlıklı ve sıhhatli olabilirse gerçekleştirebilir,  hayatını mutlu ve huzurlu bir biçimde devam ettirebilir. Kısacası insan olarak her şeyden önce sağlığımıza dikkat etmemizin gerektiğine inanmaktayım.
Birde bizlerin, sağlığını düşünen, meşakkatli ve kutsal bir göreve kendilerini adayan, gece, gündüz, sıcak, soğuk demeden her şart altında bizlere yardımcı olmaya çalışan, el uzatan doktorundan, hemşiresine, sağlık memurundan, şoförüne ve bakıcılığına kadar bizlere sağlık kuruluşlarında hizmet eden emektar sağlık çalışanlarımızı da unutmamamız gerekmektedir.
Bizlerin hayatında önemli bir yere sahip olan ve olmazsa olmazlarımızdan diyebileceğimiz, emektar ve cefakar sağlık personelimizi, gazeteniz aracılığı ile bir kez daha kutluyor,  yapmış oldukları bu meşakkatli ve kutsal görevlerinde, Allah (c.c.)’ nun yar ve yardımcıları olmasını diliyor hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji