YouTube

  • DOLAR
    %-0,04
  • EURO
    %-0,21
  • ALTIN
    %0,26
  • BIST
    %0,80
Yılmaz ve Kaytandan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Yılmaz ve Kaytandan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

CHP Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz ve CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettiler.
24022011chpCHP Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz ve İl Başkanı Onur Kaytan, hafta sonu Ankara da makamında ziyaret ettikleri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’ nu Yerköy ilçemize ve Yozgat’a davet ettiler.
CHP Genel Merkezinde gerçekleşen ziyarette, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin iktidara koşan bir parti olduğunu, emekçi kenti Yozgat ve Yerköy’ün sorunlarını bildiğini söyledi.
Yerköy ile ilgili bir dosya sunan ilçe Başkanı Sancak Yılmaz yaptığı açıklamada “Genel başkanımızı yeni yönetim ile göreve seçilmesi nedeni ile hem ziyaret ettim hem de ilçemiz sorunları ile ilgili bir dosya sundum.
Genel başkanla yaptığımız bu görüşme çok olumlu geçti. Genel başkan en kısa zamanda Yerköy İlçemizi ve Yozgat İlimize geleceğini ve Yerköylülerle buluşmak istediğini dile getirdi. “dedi.
Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ziyareti sonrasında, Genel Başkan Yardımcıları Osman Korutürk, Gürsel Tekin, Volkan Canalioğlu’ nu ve Genel sekreter Bihlun Tamaylıgili’ de ziyaret ettiler.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji