YouTube

  • DOLAR
    %0,05
  • EURO
    %0,45
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %0,80
Yılmaz, “Yerköy üvey evlat mı ?”

Yılmaz, “Yerköy üvey evlat mı ?”

Yerköy CHP İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, “Bir kurumda başkan olmak sadece oradan maaş alıp Atatürk anıtına çelenk koymakla olmaz” dedi
29032012sancak“Yerköy üvey evlat da Sorgun öz evlat mı” diyen CHP İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada “Dört Yıllık fakültenin Sorguna kurulacağını, Yerköy kamuoyunun bilgisine sunmak benim görevim, sahiplenmek de Yerköylülerin görevidir.“ ifadelerinde bulundu.
Yılmaz, “Sevgili Yerköylü hemşerilerim daha önce ki açıklamalarımda. Yerköy üvey evlat da Sorgun öz evlat mı demiştim.
AK Parti Milletvekili Ertuğrul Soysal’ın ve diğer AK Parti Milletvekillerinin bir çabası var dört yıllık bir fakülte yi ve iki yıllık bir yüksek okulu Sorgun’a götürmeye çalışıyorlar. Bir haftaya kadar Yüksek öğretim kurulu’ndan bunun kararı çıkacak.
Bunu engellemek ve bu fakülteyi yüksek okulu Yerköy’e getirmeye azmetmek çalışmak istemek de bizlerin görevidir.
Burada en büyük iş biz siyasilere düşerken daha büyük görevde iktidar partisine düşüyor.
İlçemizdeki tüm sivil toplum örgütleri harekete geçmelidir. En kısa 4 gün içinde birlik olup tüm partilerle ve sivil toplum kuruluşları ile beraber Ankara ya gitmeliyiz. Bu konu ile ilgili isteğimizi hükümet yetkililerine bildirmeliyiz. Bir kurumda başkan olmak sadece oradan maaş alıp Atatürk anıtına çelenk koymakla olmaz gün beraberce bu iş için toplu mücadele etme günüdür. Dört gün sonra geç kalacağız bir şeyler yapacaksak bu süre içinde yapacağız.
Yoksa 4 gün sonra tüm Yerköy Ankara’ya gitse iş işten geçmiş olacaktır. Hiç kimsenin 4 gün sonra Yerköy e bir şey gelmiyor diye sızlanmaya hakkı olmayacak Benim görevim uyarma ve sorunu tespit etmektir.
Gereğini yapmak ise iktidar partisi muhalefet partileri ve tüm Yerköy ü seviyorum diyenlere kalıyor.”dedi.
Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. vallahi çalışmalarını kutluyorum sayın başkan akp ilçe teşkilatı ve mhpli arkadaşlarımız sanki başka bir tarafa gitsin bizden uzak olsun der gibi birdavranış içindeler…muck

  2. haklısın sancak yerköye yapsalar iyi olur fakat sorgunlular varya onlar daha çok koşturuyorlar bu işin peşinde

  3. bir MHP li olarak sayin baskanla ayni gorusdeyim oturdugu yerden herkes seviyorum sunu yapsalar söyle olsa boyle yapilsa derler lafla peynir gemisi yurumedigini herkes bilir ilk adimi SAYIN BASKAN atti devamini diger grup baskanlari ve yerköy halkinda gelismemizi istemeyen ve yerköye bir civi cakilmasini istemeyen dusunceleri bertaraf etme zamani gorus farkliliklari olabilir ama ayni havayi ayni yerde yasayan toplumuz yasadigimiz yeri guzellestirmek icin gayret etmeliyiz hukumet partisinden belediye baskanimiz var tum gruplari toplayip ankaraya gidilmeli oturdugumuz yerden kimse bize birsey vermez istemesini ve almasini bilmeliyiz

  4. Sancak Bey’in “Üvey evlat” tespiti yıllardır Yerköyümüzün makus talihi olmuştur. Fakat bir şehrin gelişmesinde en önemli paya sahip unsurlardan birisi olan üniversite, fakülte , MYO gibi kurumların da Yerköy’e getirilerek bu makus talihin yenilmesi lazım artık. Daha önceleri de aynı senaryolarla bir gecede Şeker Fabrikası gibi önemli kuruluşların bu ilçenin elinden alınarak başka ilçelere götürüldüğü gerçeğini defalarca gördü bu memleket. Ama artık YETER demenin zamanı gelmiştir, bu fakülte işinin de tıpkı şeker fabrikası olayına dönmemesi için siyasi kanalların, sivil toplum kuruluşlarının, iş adamlarının vs. siyaset üstü düşünerek Yerköy için mücadele etmeleri gerekir. Yoksa adama sorarlar: Sen ne yaptın bu memleket için??? diye… Saygılar.

    • YAHU DURUN MHP Lİ VEKİLİMİZ VARYA O HALLEDER.OY VERDİK.HÜSNÜYE ABLAMIZIN SAYESİNDE VEKİL OLDU YA (HÜSNİYE=MEHMET EKİCİ NİN YAVUKLUSU) TELAA GEREK YOK ARKADASLAR:)))

  5. Yerköy adında köy var. AMA ZİHNİYET DEĞİŞMEDİKÇE NE KÖY OLUR NE KASABA. GİTTİKÇE GERİYE GİDİYOR VE DAHA DA GİDECEK. MEMLEKET İÇİN BİR NOKTAYA DİKKAT ÇEKMİŞ SANCAK BEY. AMA OLAYIN ÖZÜNE DEĞİLDE YÜZEYİNE BAKANLAR HALA SEN BEN KAVGASINDA. ADINI YAZMAYA KORKAN BEYFENDİ TAM BİR YERKÖYLÜ OLMALI. HASET, KOVU, GIYBET TAM YAKIŞMIŞ zorbir beyfendiye. YERKÖY DE ÇEKEMEMEZLİK, GIYBET DEDİKODU OLDUKÇA BİR ADIM BİLE İLERİ GİDEMEZ. BİRİ ZENGİN OLSA FAİZCİYDİ DERLER. HAZİNE BULDU DERLER. KARI SATIYOR DERLER. BİRİ DÜŞSE FAKİR OLSA. KUMAR OYNUYORDU, HOVARDALIK YAPIYORDU DERLER. SAHİP ÇIKMA DESTEK OLMA ÖRNEK ALMA YOK. HEP KÖTEKLEMEK VAR. BU AKILDA DEVAM EDİN. ŞÜKÜR YERKÖYDEN KURTULDUM. KAFAM RAHAT. CENAZEMİN BİLE YERKÖYE DEFNEDİLMESİNİ İSTEMEM. AYNI KAFAYLA DEVAM EDİN SİZ. BİR GÜN AYNI DEDİKODUYA SİZDE MARUZ KALACAKSINIZ AKLINIZDA BULUNSUN.

  6. :))))) ne diyor siz 4×4 lük insancıklar = civciv yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş.BALABAN sen çekip gitmişsin ama biz hala memleketimizde mücadele ediyoruz.yorum yapmakta en doğal hakkımız.öyle uzaktan bakmakla olmuyor sen çekip gitmişsin cenazende gelmesin.bir balaban daha olmayıversin değilmi!!!!

  7. zorbir sen memlekettesin cenazen nereye kömulur bilinmez ama görus farkliligi da olsa her partinin kötusu vardir kimse yok diyemez kimse sutden cikma ak kasik degil ama soz konusu senin suanda bulundugun yasadigin havasini soludugun topraklarina basarak gururla gezdigin yerin bir yerlere gelmesi diger akp partisinin vekilleri var hani neredeler cemil cicek bekir boydag yusuf bunlar nerdeler hani yapsinlar birseyler yerkoy icin lafla peynir gemisi yurumuyor herkesin agzi var konusur ama is icraara gelince kimsede tik yok hersey lafla olmuyo kimse belden asaga vurmasin bu gazete hepimizin yerkoy hepimizin nerde yasadigimizin alakasi yok onemli olan nereleri olmamiz disardan biri geldiginde gururla gezmeli vay be demeli yerkoye neler yapilmis demeli sen nerdesin biz nerelerdeyiz biz nelerden bahsediyoruz sen nelerden hala yerkoyun geriledinin bir kanitisin yerkoyde guzellesmeli gelismeli sende kendini fikir gorus olarak gelistirmelisin bence bu yorumdan sonra sen yorum yapma biraz ufkunu acmak icin kendine yorumlar yap ne yapabilirim kendimi nasil gelistirirm diye

  8. Olsun bakalım Yerköy’den ben eksik olsam ne olur. Bugün ben eksilirim yarın bir başkası, öbürgün bir başkaları. Memleketimizde işte bu şekilde günbegün erir gider. Hani bir söz vardır: “Küçük beyinler kişileri, orta beyinliler olayları, büyük beyinler ise sistemleri ve fikirleri tartışırlar” Kişileri tartışacaksak ben tartışmaya girmeyeyim. 🙂

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji