YouTube

  • DOLAR
    %0,27
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %1,31
  • BIST
    %3,10
Yılmaz, “Zafer Bayramı” Mesajını Yayınladı

Yılmaz, “Zafer Bayramı” Mesajını Yayınladı

CHP Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, 30 Ağustos “Zafer Bayramı” münasebeti ile mesaj yayınladı.
18082012chpCHP Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, 30 Ağustos “Zafer Bayramı” münasebeti ile mesaj yayınladı.
Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi, “Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı. Binlerce şehit ve gazi vererek, emperyalizme karşı Ulusal Bağımsızlık Mücadelemizi taçlandırdığımız gün.
Bugün şehitlerimizi anma günü, bugün bağımsızlığımızı nasıl kazandığımızı yeniden hatırlama günü, bugün Ulu Önder’in Türkiye için yaptıklarından dolayı vicdan borcumuzu ödeme günü, bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı!
Büyük Önder Mustafa Kemal’in komutasındaki Türk Ordusu’nun; insanüstü bir güçle, yurt ve bağımsızlık aşkıyla bizi köle yapmak isteyen emperyalist ülkelerinin ordularını bozguna uğrattığı, Başkomutanlık Meydan Savaşı’nın 88. Yıl dönümü.30 Ağustos Zafer Bayramı tam bağımsızlıktır, toprak bütünlüğüdür, birliktir, kardeşliktir.
Günümüz koşullarında da herkes çok iyi bilmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti bağımsızlığını, özgürlüğünü dil, din, ırk ve inanç farklılığı yapmadan omuz omuza vererek kazandı. Sevr’i bu anlayışla parçalayıp tarihin çöplüğüne attı. Ve aynı inançla kimseye taviz vermeden Lozan Barış Antlaşması’nı imzaladı.
Bu inanç ve kararlılıkla Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını minnetle ve şükranla anıyor ayrıca şehitlerimize rahmet diliyoruz. Tarihin her döneminde canı ve kanı pahasına eşi görülmemiş kahramanlık destanları yazan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gününü ve Zafer Bayramını onurla, gururla, coşkuyla kutluyor,  saygılar, sevgiler sunuyorum.”dedi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji