YouTube

  • DOLAR
    %-0,10
  • EURO
    %-0,18
  • ALTIN
    %-0,15
  • BIST
    %0,50
Yılmaz’dan gazetemize ziyaret

Yılmaz’dan gazetemize ziyaret

Adalet Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerköy Belediye Başkan A. Adayı İsmail Yılmaz, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yakup Kayhan’ı ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette çeşitli açıklamalarda bulunan A.Adayı İsmail Yılmaz, Yerköy’e ve Yerköylüye hizmet etmek için A.Adayı olduğunu söyledi.
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerinde Yerköy Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu ifade eden Yılmaz, Yerköy’e, AK Parti ve diğer siyasi partilere hayırlar getirmesi temennilerinde bulundu.
Yılmaz gerçekleşen ziyarette şu ifadelerde bulundu: “Bugüne kadar bütün ticari hayatım, arkadaşlıklarım, dostluklarım Yerköy’de geçti. Yerköy’ümüz için bundan sonra da elimizden ne geliyorsa, gücümüz neye yetiyorsa hangi konularda olursa olsun hizmet etmek için yola çıkmış bulunmaktayım. Yerköy’ümüze hizmet etmek, bizim sevdamız. Yerköy insanımızı layık olduğu yerlere taşımaktır. İnanıyorum ki milletimizin desteği, Cenabı Allah’ın da takdiri ile önümüzdeki 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerinde AK  Partisinden aday adaylığımı buradan ilan ediyorum, destek sizden takdir  Cenabı Allahtan” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji