YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,18
  • BIST
    %3,10
Yılmaz’dan Şampiyon Güreşçilerimize Ziyaret

Yılmaz’dan Şampiyon Güreşçilerimize Ziyaret

MHP Yerköy Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz, ilçemizi Yozgat’ ta düzenlenen, Güreş Turnuvasında, temsil eden ve vermiş oldukları mücadelelerini de Şampiyonlukla taçlandıran ve ilçemizi onurlandıran, Güreş Takımımızın, sporcuları ve teknik heyetini ziyaret etti. 
31122013yılmazGerçekleştirilen bu ziyaret sonrasında bir açıklamada bulunan MHP Yerköy Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz, “Spor her dalıyla hiç şüphesiz ki her insanın hayatının önemli bir yerine sahiptir. Bizleri, hem ruhen hem de bedenen zinde ve ayakta tutan unsurlardan bir tanesi de spordur” dedi.
Yılmaz, sözlerine şu şekilde devamın etti;
“Milli sporumuz olan Güreşte bizler için önemli bir yere sahiptir. Bu bağlam da Yozgat’ ta düzenlenen Güreş Turnuvasın da ilçemizi temsil eden ve göstermiş oldukları performansları ile de şampiyonluk elde ederek bizleri onurlandıran ve gelecek nesillere Güreşi sevdirmek adına genç kardeşlerimize yardımcı olan, Güreş takımımızın sporcularını ve teknik heyetimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
MHP Yerköy Belediye Başkan Adayı olaraktan da, 30 Mart 2014 tarihin de yapılacak olan seçimler de, inşallah halkımızın verecekleri destekleriyle, bizlere emanet edecekleri bu makama geldiğimiz de, ilçemizde spor adına yapılacak her türlü faaliyeti destekleyeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Çünkü, yarınlarımızın teminatı olan gençlerimiz bizler için büyük bir öneme sahiptirler, onların sağlıklı, güçlü ve bilinçli bireyler olabilmeleri adına, muhakkak ki onlara yardım eli uzatılacak, her türlü spor faaliyetleri için maddi ve manevi destekler sağlanacaktır.
Gazeteniz aracılığı ile bir kez daha Güreş takımımızı ve teknik heyetimizi ve güreş takımımızın oluşturulmasın de emeği geçen herkesi tebrik ediyor, ilçemize bu şekil de hizmet ettikleri için başarılarının devamını canı gönülden diliyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji