YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,20
YİMDER,  gönül sohbetleri tüm hızı ile devam ediyor

YİMDER, gönül sohbetleri tüm hızı ile devam ediyor

Yerköy ilçesinde faaliyet gösteren Yerköy İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’nin (YİMDER) Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında açtığı “Sosyal Girişimci Gençler Akademisi”nde başlayan gönül sohbetlerinin bu hafta 4. düzenlendi.
17122014yimderGönül sohbetleri programına Yozgat Bozok Üniversitesi İlahiyat Dekanı Prof. Dr. Salih Karacabey, YİMEV Başkanı A.Muti Güneşer, Enser Vakfı Yozgat Şube Başkanı Hüseyin Durusoy, Yerköy İlçe Müftüsü İbrahim Güneş, Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, Okul müdürleri, Daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Sosyal Girişimci Gençler Akademisi proje koordinatörü Sebahattin Bircan, katılımcılara akademi ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.
GPDP 2014-1 kapsamında Yozgat’ta böyle bir merkez kazandırmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Bircan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
“2007 yılından bu yana YİMDER olarak Yerköy’de birçok sosyal, kültürel ve eğitsel etkinlik gerçekleştirdik. Bu yıl da açmış olduğumuz akademiyi daha fonksiyonel kullanmak amacıyla Cumartesi akşamları gönül sohbetleri düzenlemeye karar verdik ve bu hafta da 4. sohbetimizde bir araya geldik. Gönül sohbetlerinde halkımıza bir hafta tefsir bir hafta hadis dersleri düzenlemeyi düşünüyoruz. Sohbetimizin yanında katılımcılara ikramlarımızda olacaktır” dedi.
Bircan’ın konuşması sonrasında, Bozok Üniversitesi İlahiyat Dekanı Prof. Dr. Salih Karacabey katılımcılarla uzun süre sohbet etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji