YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %0,28
  • ALTIN
    %0,54
  • BIST
    %-0,05
Yozgat CHP İl Başkanı Kaytan’ dan Yerköy’e ziyaret

Yozgat CHP İl Başkanı Kaytan’ dan Yerköy’e ziyaret

Milletvekili adayı olmak için İl Başkanlığından istifa eden Ali Keven’in yerine Yozgat il başkanlığına  seçilen  inşaat mühendisi Onur Kaytan bir program dahilinde CHP Yerköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
27012011chpCHP Yozgat İl Başkanlığına, Ali Keven’in Haziran ayında yapılacak olan milletvekili seçiminde aday olarak çıkması münasebeti ile istifa etmesinin ardından, İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten İnşaat Mühendisi Onur Kaytan getirildi. Görevi devralan Kaytan, CHP ilçe teşkilatlarını ziyaret turlarına başladı.
CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, İlçemizde ki CHP Yerköy ilçe teşkilat Başkanı Sancak Yılmaz’ ı ve İlçe teşkilatını ziyaret etti.
Yerköy ilçe başkanı Sancak Yılmaz ve ilçe teşkilatına yaptığı ziyarette Kaytan: “Yeni göreve gelmem nedeni ile hem örgütümüzle beraber olmak, tanışmak ve teşekkür etmek için Yerköy’ e geldim. Yaklaşan genel seçimlerde partimiz başarılı olmak zorunda. Bizlerde bu bilinç ile çalışmalarımıza yeni bir anlayış ve bir program ile seçim startını vereceğiz. Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ da 17 Şubat Perşembe günü Yozgat’ a gelerek bizleri ziyaret edecek, Yozgat örgütüne güç ve moral verecektir.
Genel başkanın ilimize gelmesi bizim için çok önemli. Kendisini güçlü bir katılım ile karşılayacağız.“ dedi.
İl Başkanı Onur Kaytan, İlçe Başkanı Sancak Yılmaz’dan Yerköy’ün acil ve öncelikli sorunlarını tespit etmesini ve kendisine bir rapor halinde vermesini istedi.
Sancak Yılmaz’da yaptığı konuşmada “İl Başkanı Onur Kaytan, yıllardır tanıdığımız, partimiz için çalışan, emeği olan bir kardeşimiz. Kendisinin almış olduğu bu görevi en mükemmel bir şekilde yapacağını biliyoruz. Bunun için hem enerjisi hem heyecanı hem de bilgi birikimi vardır. Sayın İl Başkanımızın ve partimizin başarısı için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
İlçe Başkanlığında yapılan toplantıda 24 Ocak’ ta hain bir şekilde bombalı bir saldırı ile alçakça katledilen usta kalem Uğur Mumcu’da anıldı. Mumcu’nun katillerinin bir an önce bulunması en büyük temennilerinin olduğu ifade edildi.
İl Başkanının ziyareti, toplantıdan sonra topluca Yukarı Elmahacılı köyün de Ali Kaya’nın cenazesine katıldıktan sonra sona erdi.
Haber : Ferhat KAYHAN “Yerköy Gazetesi”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji