YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %0,28
  • ALTIN
    %0,54
  • BIST
    %-0,05
Yozgat İl Milli Eğitim, “100 Bin Tl Kar Etti”

Yozgat İl Milli Eğitim, “100 Bin Tl Kar Etti”

Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğüne 100 bin TL kar ettirdi.
16052013siraYerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Metal Teknoloji alanı ve Mobilya Dekorasyon alanı atölyesi öğretmen ve öğrencileri, Yozgat il merkezinde ve İlçe merkezlerinden topladıkları eski ve atıl durumdaki okul sıraları toplayarak, yeniden sıra ve masalara dönüştürdüler.
Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Metal Teknoloji alanı ve Mobilya Dekorasyon alanı atölyelerinde tekrardan eğitime camiasına atıl durumdaki okul sıralarının kazandırılması Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğüne 100 bin TL kar ettirdiğini ifade eden Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, “ Sağlam olan ahşap ve metal parçaları değerlendirilerek yeni okul sıraları haline getirilmesinin Mille Eğitim Bakanlığına 100 bin TL kar ettirmesi gurur verici bir durum.” dedi.
Kuş,  “Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Metal Teknoloji alanı ve Mobilya Dekorasyon alanı atölyesi öğretmen ve öğrencileri, Yozgat il genelinde eski atıl durumdaki okul sıralarını ve masalarının sağlam olan ahşap ve metal parçaları değerlendirilerek yeni okul sıraları haline getirmesi bizler çok mutlu etmiştir.
Yozgat il merkezine bağlı farklı il ve ilçelere giderek atıl durumda bulunan okul sıra ve masaları gece gündüz demeden,  toplayarak tekrardan okullarımıza kazandıran atölye öğretmen ve öğrencilerimiz, bu iş için bir ekip oluşturmuşlar ve bu ekip işinde de üstün başarı göstermişlerdir.
Öğretencilerimizden tutun ki, idari personellimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Aslında şöyle de düşünürsek, Devletin gücü’de var atarız gider çöpe, yenisini talep ederiz ama burada maksat o değil, maksadımız, hurdaya gidecek malzemelerinde tekrardan devlete kazandırılmasıdır. Burada şöyle düşündüğümüzde, Devlete katkı noktasında atıl olan malzemeler 2 ay gibi bir sürede elden geçerek  devlete ve Yozgat’a 100 bin TL gibi bir rakamın kazandırılması neden olmuştur.”dedi.
Metal bölümü, mobilya dekorasyon bölümü öğretmenlerine ve idari personele katkılarından dolayı teşekkür eden Saim Kuş, atıl durumda bulunan masa ve sıraların tekrardan kazandırılmasında işlenen çalışmayı yerinde inceledikten sonra Yerköy İlçemizden ayrıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji