YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü köy okullarında eğitim gören öğrencilere ulaştı

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü köy okullarında eğitim gören öğrencilere ulaştı

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Birimi tarafından hazırlanan 5-8. ve 9-12. Sınıf düzeylerinde Etkileşimli Kitaplar Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve Şube Müdürü Latif Çetingöz eşliğinde köy okullarında eğitim gören öğrencilere ulaştırıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Etkileşimli Kitapların basımının ilçe müdürlükleri tarafından yapılarak, İl geneli kırsaldaki öğrencilere dağıtıldığını söyledi.
Yazıcı, “ Milli Eğitim Bakanlığımız Ölçme ve Değerlendirme Birimi tarafından hazırlanan 5-8. ve 9-12. Sınıf düzeylerinde Etkileşimli Kitaplarımız Müdürlüğümüz tarafından renkli basım yapılarak, Çadırardıç İlk-Ortaokulu, Musabeyli Şehit Mustafa Uğur İlk-Ortaokulu ve Sarıfatma İlk-Ortaokulunu, Şube Müdürümüz Hacı Mehmet Aslan ise Merkeze bağlı köy okullarımızı ziyaret ederek, öğrencilerimize teslim ettiler. Aynı zamanda Etkileşimli Kitapların basımı ilçelerimiz tarafından yapılarak, İlimiz geneli kırsaldaki öğrencilerimize ulaştırıldı. Öğrencilerimiz kitaplara https://yozgatodm.meb.gov.tr/…/5-8-ve-9-12…/icerik/86 linkinden de ulaşabilirler. Kitapların hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji