YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %-0,09
  • BIST
    %-1,25
Yozgat-Yerköy İcra ve İflas Müdürlüğü Dosya No:2011/343 Tal.

Yozgat-Yerköy İcra ve İflas Müdürlüğü Dosya No:2011/343 Tal.

T.C. YOZGAT/YERKÖY İcra ve İflas Müdürlüğü

Dosya No:2011/343 Tal.

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

1-Tapu Kaydı: Yerköy İlçesi Tapu Müdürlüğünde kayıtlı, Yerköy İlçesinin Kömüşören Köyü Tapusunda, Çatalarkaç mevkiinde, Asma katlı, kagir 4 dükkan ve arsası niteliğindeki, Ada:139, Parsel:1, cilt: 2, sayfa: 138’de kayıtlı,1213,38 m2’lik 20/80 arsa paylı,  dükkan
Niteliğindeki 1 numaralı taşınmazın TAMAMI
Hali Hazır Durumu: Söz konusu taşınmaz, Yerköy İlçesi, Yüzüncü Yıl Sanayi Sitesi içerisinde olup, taşınmaz, küçük ölçekli sanayi sitesi blokları
içerisinde, asma katlı, büro kısmı ve wc+lavabodan oluşmaktadır. Tabanları betonarme şap, duvarları plastik boyalı, demir doğramalı ve halen işyeri olarak kullanılmaktadır.
İmar Durumu: Yerköy İlçesi, Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğünden alınan 13/09/2011 tarih ve 2011/497 sayılı Ö:1/1000 ölçekli imar durum krokisine göre, imar mahallesi Kömüşören Köyü, ada 139, parsel 1, inşaat cephesi :6,00 mt, bina derinliği 10.00 mt, ön bahçe mesafesi : değişken, yan bahçe mesafesi: değişken, yapı nizamı : bitişik (kendi içinde blok) kat adedi: (bodrum hariç) 1 kat, saçak seviyesi : 6,50 mt olarak bildirilmiştir.
Muhammen Bedeli  : 30.000,00 TL
Satış Saati : 10:00 – 10:10 Arası
Satış Şartları:
1-Satış  13.11.2012  günü yukarıda belirtilen saatler arasında Yerköy Adliyesi İzale-i Şuyu Salonu adresinde açık artırma suretiyle yapılacaktır.Bu artırmada tahmin edilen değerin %60’ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartiyle 23.11.2012 günü Yerköy Adliyesi İzale-i Şuyu Salonu adresinde yukarıda belirtilen  saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Şu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40 ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.
2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin %20’si nispetinde Türk Lirası peşin para  veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tapu alım harcı, damga vergisi ile K.D.V. alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ve tellaliye ücreti satış bedelinden ödenir.
3-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin  (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.
4-İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.
5-Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.
6-Satışa istirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca  bilgi almak  isteyenlerin  yukarıda yazılı dosya  numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.
İş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur.
(*)İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleride dahildir.                   İcra Müdürü
(İİK m.126)

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji